Odp: wybielanie zębów
Też zastanawiam się nad wybielaniem zębów i tak przeglądam różne fora i wszędzie większość głosów jest jednak za wybielaniem nakładowym. Chyba tez się właśnie na ten sposób zdecyduję.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też zastanawiam się nad wybielaniem zębów i tak przeglądam różne fora i wszędzie większość głosów jest jednak za wybielaniem nakładowym. Chyba tez się właśnie na ten sposób zdecyduję.
Paski i pędzelki mało komu się sprawdzają.U stomatologów to też najbardziej popularny sposób wybielania.
Najlepszym sposobem dbania o zęby jest używanie na co dzień środków, dzięki którym nasze zęby będą zadbane Owszem trzeba regularnie odwiedzać dentystę, ale znacznie taniej i wygodniej jest samodzielnie dbać o zęby. Dzięki temu nasz uśmiech będzie na co dzień piękny.
[quote=marekfigas]moja żona używała żelu dr martin schwarz home comfort i widze roznice[/quote]
Ja byłam jakieś 3 miesiące temu na zabiegu wybielanie u dentysty.Kuracja właśnie Dr Martina Schwarza.Stomatolog dał mi do wyboru preparat expert 20 lub expert 38.
Ja też długo rozważałam zabieg wybielania zębów i mąż sprawił mi niespodziankę na moje urodziny skorzystałam z usług / adres www usunięty/ i odcień zębów poprawił mi się o 3 tony. Zabieg całkowicie bezbolesny. Lekarz zapewnił mnie, że przy odpowiedniej pielęgnacji i przestrzeganiu pewnych wskazań jeśli chodzi o jedzenie efekt utrzyma się około 2 lat. Póki co jestem bardzo zadowolona. Jestem już ponad 8 miesięcy po zabiegu i nie widzę żadnych przebarwień. Mam piękne zdrowe i przede wszystkim śnieżnobiałe zęby
Biała dieta to podstawa.Ja mam nadzieje,że u mnie biel wytrzyma przynajmniej rok.Dla mnie najważniejsze było to,że zabieg żelem Dr Martin Expert był bez bolesny.
A któraś próbowała wybielania węglem aktywnym ??
MOja żona próbowała.Nie wiem czy coś źle robiła czy co ale efektów zero,tak samo z sodą.Dr Schwarz home zadziałał od razu.Jak ktoś chce to moze popróbować z węglem,moze bedzie miał efekty
A u mnie soda pomogła, dobrze działa też proszek do pieczenia. A wyglądać jak fortepian nie muszę;)
Przy takich metodach najgorszy jest chyba ból zębów,po żelu dr martin schwarz,moja żona na nic nie narzekała
Nic nie boli, tylko trzeba umiejętnie stosować, nie szorować zbyt mocno.
No właśnie.Jeszcze sobie człowiek pościera szkliwo.
Pewnie na efekt długo się czeka.Dobry wybielacz,wybiela od razu.
[quote=durka]Ja też długo rozważałam zabieg wybielania zębów i mąż sprawił mi niespodziankę na moje urodziny skorzystałam z usług / adres www usunięty/ i odcień zębów poprawił mi się o 3 tony. Zabieg całkowicie bezbolesny. Lekarz zapewnił mnie, że przy odpowiedniej pielęgnacji i przestrzeganiu pewnych wskazań jeśli chodzi o jedzenie efekt utrzyma się około 2 lat. Póki co jestem bardzo zadowolona. Jestem już ponad 8 miesięcy po zabiegu i nie widzę żadnych przebarwień. Mam piękne zdrowe i przede wszystkim śnieżnobiałe zęby [/quote]
Dopiero Cię zdradzał,a teraz prezenty kupuje!?! WTF?!?
Napisała,że to było 8msc temu.Zawsze tak jest.Jak facet kupuje prezenty to znaczy,że kogoś ma na boku
Tez polecam żel schwarz expert,mnie boli jak opalasence
Ja miałam wybielane zeby metodą Beyond, znaczy lampami takimi. Bezbolesny zabieg. Trafiłam w naszym krakowskim Studio SE+ na Batorego promocję i to powiem wam spora. A klinika super
Kupiłam paski wybielające dość znanej firmy i będę teraz stosować w domu, podobno po 5 użyciach już jest efekt:)
Ja osobiście nigdy nie byłam na wybielaniu zębów, ale używam pasty wybielającej i jestem zadowolona z efektu Zauważyłam działanie pasty już po tygodniu
Czemu się nie pochwalisz, co to za pasta? Jestem ciekawa bardzo.
Istnieją dwie metody wybielania zębów: gabinetowe i nakładkowe (potocznie zwane domowym). Pod kontrolą i po wcześniejszej konsultacji z lekarzem dentystą jest to zabieg całkowicie bezpieczny.
Zależy na czym nam zależy ja ostatnio poddałam się zabiegowi wybielania gabinetowego i efekt takiego zabiegu jest natychmiastowy. Po może wystąpić krótkotrwała nadwrażliwość szkliwa, ale to przechodzi. Co do drugiej metody trwa taki wybielanie ok 2 tygodni wykonujemy ją samodzielnie w domu poprzez nakładanie specjalnej szyny z żelem wybielającym, efekt jest widoczny po kilku dniach. Jeśli chcecie szybko to w gabinecie, jeśli nie zależy wam na czasie to metodą nakładkową polecam. Efekt utrzymuje się nawet powyżej pół roku, w zależności od tego w jaki sposób na co dzień dbamy o zęby i jakie pokarmy oraz płyny spożywamy.
U mnie problem jest z tym, że lubię kawę i mocną herbatę...
To efekt nie będzie trwały, a każde wybielanie to też naruszanie struktury szkliwa, pamiętajmy o tym...
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź