Temat: Co znajduje się w damskiej torebce?
Dziewczyny co według was powinno obowiązkowo znależć się w naszej torebce.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dziewczyny co według was powinno obowiązkowo znależć się w naszej torebce.
obowiązkowo wg mnie nic - noś tylko to co potrzebujesz...
myślę że złota karta kredytowa - oczywiście bez limitu na koncie
ehh pomarzyć tylko ...
1001 drobiazgów na każdą okazje i potrzebe!
wszystkie dodatki, błyszczyk, perfum ,dokumenty,chusteczki
Wg mnie. powinny się tam znakleźć :
dokumenty, klucze, chusteczki higieniczne, drobne kosmetyki, portmonetka z pieniędzmi, notes, długopis.
Koniecznie pomadka i puder w kamieniu z lusterkiem, oraz lakier do paznokci na awaryjne sytuacje;)
U mnie jest wiele rzeczy. Zawsze portfel, klucze, telefon, lusterko i paczka chusteczek.
W mojej nie ma nie wiem ile rzeczy - portfel, długopis, telefon, klucze, okulary, lusterko, mokre chusteczki, gumka do włosów i koniecznie sztyft do ust. Najlepszy z La roche [url]http://www.laroche-posay.pl/produkty-do-zabieg%C3%B3w-piel%C4%99gnacyjnych/Nutritic/NUTRITIC-USTA-p4121.aspx?ProductId=4121[/url] innych kosmetyków raczej nie noszę, ewentualnie puder.
Obowiązkowo: lusterko, chusteczki higieniczne, portfel, gumy miętowe.
Nieobowiązkowo, ale się zazwyczaj przydaje: chusteczki nawilżane, pomadka ochronna, powerbank.
W zależności od tego jak pojemna jest torebka Czasem zmęczona dźwiganiem torby biorę małą torebkę w której niewiele się mieści i problem z głowy- i facet już nie może się dorzucić Bo jego wypchany kartami i starymi paragonami portfel i klucze w mojej torebce podczas zakupów czy wyjazdów to nic nowego
A, czyli nie tylko mój tak robi?
Lepiej zapytać, czego nie ma w damskiej torebce
U mnie to głównie kosmetyki, chusteczki, telefon, klucze, coś słodkiego na przekąskę
> rizzoli33 napisał/a:
> Lepiej zapytać, czego nie ma w damskiej torebce
Hahhahahaha Dokładnie tak Rizzoli
ja mam zawsze pilnik do paznokci, bo przydaje się w wielu sytuacjach:)
U mnie są zawsze perfumy☺
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź