Temat: Żółte rolety do sypialni
Planuję ich zakup do kuchni i zastanawiam się, czy pasują też do sypialni?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Planuję ich zakup do kuchni i zastanawiam się, czy pasują też do sypialni?
Zależy od mebli, ale żółte rolety raczej do jasnych pasują
Lubię żółty kolor. Pasuje on do większości kolorów.
Jest taki słoneczny Ja bym kupiła.
A jakie żółte? Takie bardzo, bardzo intensywne?
tą tutaj znalazłam na homebook
mam żółte rolety w kuchni i żółtą ścianę, jak świeci słońce to sporo promieni "przenoszą" do mieszkania, ale polecam taki układ w naszym klimacie
Moim zdaniem w sypialni lepiej postawić na bardziej stonowany kolor. Może beż?
Bardziej postawiłabym na takie rolety w kuchni - w sypialni nie chciałabym mieć tak żywych kolorów.
Jasne rolety moim zdaniem niebardzo się sprawdzają. Gdy świeci w nie słońce to i tak w pokoju jest pełna jasność. Wyglądają atrakcyjnie i są skuteczne jeśli chodzi o odcięcie dopływu światła z zewnątrz.
Wszystko zależy jak wygląda cały wystrój kuchni. Ja osobiście wolę bardziej stonowane barwy, a poszaleć z formą rolety. Podobają mi się rolety rzymskie, są ciekawą alternatywą dla zwykłych rolet. znajdziesz wiele propozycji rolet. A co do koloru, to jak kto lubi
Ja odradzam żółty w sypialni, bo to kolor aktywności a nie skłaniający do odpoczynku...
U mnie jest jasnozielony w sypialni i białe meble
A u mnie amarant i jasny fiolet
Odradzam aby żółtych rolet w sypialni nie zakładać.Barwy ciepłe w odcieniach takich jak czerwony, żółty i pomarańczowy wpłyną na nas pobudzająco i dodadzą energii.Rolety w tych kolorach świetnie nadają się do pomieszczeń, w których spędzamy czas w ruchu i nie musimy mocno się koncentrować gdyż takie barwy potrafią nas rozpraszać. Do kuchni żółte rolety nadadzą się idealnie, natomiast do sypialni już nie bardzo.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź