Odp: sukienka krótka czy długa?
wszystko zależy od pory roku, miejsca i klimatu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wszystko zależy od pory roku, miejsca i klimatu.
moim zdaniem, co kto lubi, aczkolwiek mi sie bardzo podobają te suknie z krótszym przodem i długim tyłem, szczególnie juz jak panna młoda ma piękne, zgrabne i szczupłe nogi:) To moja faworytka z parisel, prosta, elegancka, na pewno nie wulgarna
Ja lubie krótkie sukienki nie lubię takich lol w stylu boho czy vintage Bardzo podobają mi sie takie jak tu mają i pewnie zamówię sobie jakąś na wesele kuzynki w lipcu muszę tylko postarać się i zrzucić jeszcze z 10 kg
Ja zdecydowanie jestem fanem długich sukni ślubnych. Chociaż niektóre krótkie tez mają coś w sobie
Ja również uważam że najlepsza jest suknia przed kolano bądź też do kolan, wszystko zależy od fasonu, sama zawsze chodzę na wesela w takich sukienkach bo wydaje mi się że najbardziej wypada. Jednak na wesele siostry gdzie będę świadkową koniecznie chcę założyć długą suknię, wydaje mi się że w tej sytuacji i na taką okazję mogę sobie na nią pozwolić. Tylko cały czas szukam tej swojej wymarzonej i niestety zawsze coś nie pasuje, na szczęście mam jeszcze sporo czasu i w ostateczności zgłoszę się do swojej krawcowej
To dobre rozwiązanie - szycie na miarę.
Dla niższych kobiet lepsza będzie krótka, a wysokie mogą sobie wybierać...
Myślę ,że wszystko zależy od figury ,wieku .Jaką długość wybierzemy .
Racja, 20-latce pasuje krótka sukienka, a 35-latce już nie bardzo...
Ja uważam, że sukienki powinno się nosić przed kolano. Panna młoda powinna mieć jako jedyna długa. Teraz już i tak często się zdarza, że dziewczyny przychodzą w białych albo ecru. Nie rozumiem, czemu dziewczyny nie pozwalają jednej się choć raz wyróżnić? Sama zawsze stawiam na sukienki rozkloszowane, bo fajnie w tańcu się kręcą, ale jak kto woli.
Najlepsza jest sukienka do kolan
Zdecydowanie midi.
Nie odrywa tak dużo, a jednak znakomicie wygląda. Wiem, że to kwestia figury i oczekiwań, ale o dopasowanie rozwiązania wcale nie jest tak trudno. Mnie one odpowiadają.
I jeszcze tutaj warto zerknąć na niektóre suknie.
Większość wygląda super, zamówiłam tylko jedną, ale już dwa wesela w niej w tym roku zaliczyłam.
Bardzo fajna przygoda.
Uwielbiam letnie wzory i kolory na sukienkach! Ostatnio urzekła mnie ta, bardzo oryginalna sukienka: , idealna na ciepłe, letnie dni.
Jeśli chodzi ogólnie o sukienki na wesele to wolę krótsze, Ostatnio odważyłam się i ubrałam dokładnie taką.
A co do sukien ślubnych, to jestem za długimi, bo nadają szyku i elegancji.
Modne krótkie sukienki na 2016 rok.
Radzę je tylko dopasować tak, żeby wam to odpowiadało - różne są fasony, ale chyba w każdej z tych kiecek można wyglądać wybitnie. Mylę się? ;-)
Ja w ramach oszczędności weselnych postanowiłam kupić używaną suknię ślubną. Pieniądze wydane na sukienkę wolę przeznaczyć na inne cele, na przykład wspólne mieszkanie czy podróż.
Moim zdaniem na taką uroczystość najlepsza będzie sukienka przed kolana lub lekko za kolana Sukienki na wesele wyszukuję często i Wam też to polecam - sprawdzacie od razu ofertę kilkudziesięciu sklepów internetowych, co możecie mi wierzyć, ułatwia poszukiwania.
Obojętnie czy krótka czy długa taka w której będziemy się dobrze czuli
A na drugi dzień?
Przy ładnej figurze to chyba raczej krótka, mylę się?
A na drugi dzień może być krótka, ale taka za kolano.
Sklep w którym kupowałam piękne suknie ślubne.
A wybór zależy od gustu, od podejścia, bo generalnie świetne suknie ślubne można kupić za naprawdę małą kasę.
Oczywiście zakładając, że nie wymagacie cudownych marek.
No ja w końcu zdecydowałam się na długą, którą kupiłam w salonie w Bełchatowie. Była cała z koronki i z tyłu miała rozcięcie na całej długości pleców. Krótkie sukienki są za to dobrą opcją dla tęższych kobiet.
W sumie długość zależy od naszych preferencji. Ja wolę sukienki sięgające do kolan. znajdziecie świetne wyszczuplające. Jeśli szukacie zarówno takich na większe wyjścia, jak i na co dzień, to koniecznie zerknijcie! Jestem pewna, że jakaś Wam się spodoba.
Zdecydowanie tylko długie.Krótka do ślubu??Niet
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź