Temat: Kredyt na auto
Jest potrzebujecie wziąć auto lub innego rodzaju maszyny w leasing to warto sobie wszystko obliczyć, kalkulator zrobi to za was i sprawdzicie która oferta będzie najlepsza !
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest potrzebujecie wziąć auto lub innego rodzaju maszyny w leasing to warto sobie wszystko obliczyć, kalkulator zrobi to za was i sprawdzicie która oferta będzie najlepsza !
Może warto przemyśleć opcję wypożyczenia auta na 5 lat? nie martwimy się o naprawy itp. Płaci się ok. 800 zł miesięcznie, po tym czasie można zmienić auto na nowe
Wypożyczaniu auta? A po co płacić za wypożyczenie samochodu skoro jest to kompletnie nieopłacalne? Dużo lepiej jest kupić samochód niż wypożyczyć, a najlepiej jest kupić samochód z salonu, bo wtedy mamy pewność, że nie będziemy musieli go naprawiać w najbliższych latach, a jesli mamy samochód od początku, to wiemy co to za samochód. Ja planuje kupić niedługo samochód z napędem hybrydowym . Będzie to Lexus, ale jak na razie nie zdecydowałam się na konkretny jego model.
To już lepiej jeździć taksówką niż wypożyczać, koszt podobny a jeszcze ma się kierowcę:)
No to akurat prawda ale opłacalne na krótkie trasy.
Wypożyczenie samochodu na 5 lat? Jakie są z tego korzyści? Jak ktoś ma firmę, to najlepiej wziąć auto w leasing i nie kombinować za bardzo. Wiele osób tak robi, więc chyba jest to przykład, że takie rozwiązanie ma sporo korzyści. Trzeba tylko wybrać dobrą ofertę. Mają tu dogodne warunki i zachęcające pomysły. Przynajmniej z mojego punktu widzenia.
Ja jakoś nie jestem za braniem samochodów w leasing ale jak kto woli. Prędzej wziełabym kredyt. Ostatnio znalazłam używane i nowe samochody. Zastanawiam się nad zakupem Skody lub VW dla siebie i rodzinki.
ja bym wzięła ale drobną pożyczkę gdyby mi brakowało. A tak to raczej nie.
Jeśli szukacie bardzo dobrych samochodów dla kobiety to według mnie genialnym zakupem będzie właśnie w komisie samochodowym możecie kupić idealne auto dla każdej kobiety, specjaliści doradzą wam idealny samochód !
wiesz co ja Ci powiem żebyś nie korzystał z banków, przecież agencje finansowe mają lepsze warunki kredytów indywidualnych. Podchodzą do ludzi bardzo profesjonalnie, poza tym sprawdzając u nich zdolność nie narażasz się na podniesienie oprocentowania, bo w bankach, w systemach bankowych każde Twoje zapytanie jest zapisywane i bank widzi, że nie chcą Ci udzielić kredytów, a to on podniesie swoje oprocentowanie i Ci go udzieli z automatu na gorszych warunkach.
Lepiej pożyczyć od bogatego wujka, bez %:)
Lepiej poczytać serwisy specjalistyczne
Przydadzą mi się te propozycje
Mi też
ja nie wiem, czy chciałabym się ładować w kredyt dla samochodu.
Kredyt nie jest aż taki zły, a jezeli macie firmę to zawsze jest opcja leasingu Ja tak zrobiłam i jestem zadowolona
Koszty fajnie się rozłożyły i jakoś bardzo mnie ta oplata nie dotyka
jak szukacie dobrego kredytu na zakup swojego wymarzonego samochodziku to finansowanie do 100% ceny kupna pojazdu, kredytują koszty ubezpieczenia, czas zwrotu kredytu można wydłużyć nawet do 10 lat.
Ja kredyt gotowa jestem brać tylko na poważne wydatki, takie jak mieszkanie czy właśnie samochód. Swego czasu chciałam kupić kilkuletnią, używaną skodę. Na szczęście banki w ostatnich latach trochę zliberalizowały politykę kredytową i przyznają kredyty nawet na auta używane. Ja wzięłam go w banku i mogę Wam polecić - raty były rozłożone na tyle miesięcy, że spokojnie mogłam spłacać kredyt. Poza tym mają fajne rozwiązanie - raty balonowe, czy płatne raz w roku.]
Ostatnio edytowany przez jubik (2017-04-13 14:33:15)
ja bym kredytu na samochód nie wzięła, raczej wolałabym odłożyć ale kredytu bym nie brała.
Czasem może udać się bez kredytu jak wybierzemy coś tańszego np. na aukcjach poleasingowych [url]https://aukcje.efl.com.pl[/url] . Mają tam naprawdę wiele ciekawych propozycji godnych uwagi.
Kredyt na auto to bardzo powszechna rzecz. Nie dziwi mnie to, ze każdy chce kupić jak najlepszy samochód aby sprawował się jak najdłuzej. W tej kwestii nie powinno się oszczędzać. W sieci także wiele pozytywnych opinii na ich temat, myślę że to będzie najlepszy wybór.
Na uto najlepiej nazbierać sobie kasę zwłaszcza że za grosze można już kupić auto.
W banku Raiffeisen można się starać kredyt na zakup środka transportu. Bank udziela kredytu zarowno na nowe auta jak i używane.
A ja skorzystałam z oferty kredytu na samochód i nie żałuję , bo teraz mogę się cieszyć swoim autkiem. Firma rzetelna , warunki umowy przejrzyste i pomoc doświadczonych doradców. Dogodne raty , szybka decyzja i minimum formalności to bardzo duży plus.
Od zawsze odradzam brania takich pożyczek. Uwierz mi, że nic dobrego z tego nie wyniknie.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź