Odp: Kremy do twarzy
Ja z kremów które używałam mogę polecić Biodermę sensibo, Fitomed, Dremedic hydrain krem-żel i krem z algami morskimi z Bielendy. Teraz używam tego ostatniego, mam nawilżający i lekki, dobrze nadaje się na lato pod podkład
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja z kremów które używałam mogę polecić Biodermę sensibo, Fitomed, Dremedic hydrain krem-żel i krem z algami morskimi z Bielendy. Teraz używam tego ostatniego, mam nawilżający i lekki, dobrze nadaje się na lato pod podkład
Kremy przeciwzmarszczkowe z Nivea są fajne, duży wybór jest teraz z Ziaji, jest Irena Eris bardzo szeroki wybór. Jak tu dobrać coś dla siebie? Może ta strona będzie pomocna [url]https://www.znamlek.pl/[/url] sprawdźcie.
Mam chęć sobie kupić krem Hydrain jakoś tak tylko nie pamiętam jakiej jest marki. Wiem że mocno nawilża. Marka to chyba dermena i jest dostępny w aptekach moja skóra potrzebuje dużo nawilżenia.
To i ja Ci coś podsunę [url]http://naobcasach.pl/jak-wybrac-dobry-krem-nawilzajacy-do-twarzy-zwroc-uwage-na-kilka-waznych-czynnikow/[/url] Super są te kremy, o których piszą. Ja raz posmaruję i przez długi czas mam spokój z sypiącym się czołem Wcześniej to ja miałam tak suchą skórę, że wykonanie makijażu było koszmarem.
Ja od jakiegoś czasu stosuję krem ericson laboratoire z linii enzymacid. Wielkim plusem jest fakt, że krem ten naprawdę działa. Nie jest to tylko chwilowy efekt wygładzenia i uczucie miłej skóry.
Teraz testuję Antybakteryjny krem matujący z ekstraktem z brzozy Bleulet- nie widzę żeby coś dobrego robił dla cery oprócz nawilżania a śmierdzi tak okropnie że nigdy bym go nie kupiła.
Ja niestety mam skórę naczynkową i muszę uważać na kremy. Bardzo ciężko jest mi dobrać jakiś odpowiedni. Ostatnio w necie wypatrzyłam ciekawe kosmetyki do cery naczynkowej Farmony [url]https://sklep.farmona.pl/perfect-beauty-cera-naczynkowa-71[/url], ale nie miałam okazji jeszcze ich przetestować. I tu mam do Was pytanie, Drogie Dziewczyny o podobnym problemie - czy któraś używa je i co mogłaby o nich powiedzieć? Czy są skuteczne, jak zachowuje się cera po nich? Polecacie?
fajne kremy na naczynka są z Lirene, moja siostra używa
A to ja nie lubię produktów Lirene. Teraz mam za to całkiem dobry krem z mixy.
Ja lubię kosmetyki z Tołpy. Teraz mam krem do cery naczynkowej. Dobrze nawilża.
Ja jestem zniechęcona do produktów z Tołpy. Ostatnio natrafiłam na dwa ich produkty, których konsystencja mi nie odpowiadała.
A ja lubię Tołpę i Nivea, obie marki mają same zalety:)
Na dzień używam kremu, a na noc serum.
Marka Ava na dajne kremy, ja np. mam dla cery wrażliwej.
U mnie teraz są kremy tylko z Vichy, jakoś mi pasuje ten skład
Kupiłam Nivea 7 w 1 na noc, bo była jakaś promka i dałam się skusić. Cena i bez promocji niewysoka, więc nie miałam specjalnych oczekiwań, ale nie spodziewałam się takiego rozczarowania. Krem jest tak mocno perfumowany, że można by go używać jako odświeżacza powietrza, jeśli ktoś lubi ten specyficzny zapach Nivei.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź