1

Temat: Buty - jakie wybrać?

Jakie buty wybrać? Macie sprawdzone sklepy? Muszę mieć wygodne, bo dużo czasu spędzam na nogach. Obuwie musi być fajne i solidne. Da się takie wgl kupić? big_smile

2

Odp: Buty - jakie wybrać?

Ja najczęściej kupuję w CCC na wyprzedażach

3

Najlepiej  takie z pół numeru za duże, bo wiadomo, że przy dłuższym chodzeniu stopa trochę puchnie i takie nie będą nas obcierać.

4

Ja nie kupowałam nigdy za dużych butów, zawsze rozmiar 39 który nosze. W buty zaopatruje się w hurtowni internetowej, duży wybór, dobre ceny czego chcieć więcej:)

Ostatnio edytowany przez helcia1 (2016-01-21 20:58:54)

5

A miałaś okazję oglądać buty Fabi? W Polsce można je kupić tylko W tym sklepie mają ich kolekcję. Zrobione z najwyższej jakości materiałów. A przy tym bardzo ładne i stylowe. No i włoskie, a te podobno najlepsze.

6

Jeżeli szukasz wygodnych butów, które będzie Ci się dobrze nosić stawiaj na te oddychające.
Jedną z najlepszych marek posiadających takie buty jest marka. Jest tam spory wybór więc na pewno znajdziesz coś dla siebie smile

7

Lubię kupować w mivo dla siebie i całej rodzinki. Ostatnio kupowałam nawet butki dla swojego siostrzeńca. Marzyły mu się takie typowo sportowe.Wygodne butki, ze środkiem obszytym materiałem z siateczki, zapewniające komfort podczas ruchu i ochronę przed obtarciami. Nie obawiałam się zakupu ponieważ na wymianę mam 100 dni więc to sporo czasu by wybrać te odpowiednie.

8

Ja się zakochałam w traperach. Są boskie big_smile Chyba zamówię jedną parę zwłaszcza, że pogoda póki co nie rozpieszcza. Z tego co wiem ma najlepsze buty premium w sieci. Ja do tej pory kupowałam buty w stacjonarnych, niemarkowych sklepach i trochę żałuję bo z jakością było bardzo słabo.

9

Poza tym wszystko się zgadza, mają w ofercie marki premium i to często po zaskakująco przystępnych cenach. Uwielbiam te ich promocje smile

10

Poszukuję butów na wesele. Chcę kupić czarne buty, by pasowały mi do wielu sukienek.  Wyglądają na wygodne, nie mają dużego obcasa, myślę że się na nie skuszę.

11

Ja zazwyczaj kupuję z lasockiego.

12

W Tk Maxxie można kupić różne rodzaje butów i często dużo taniej niż w innych sklepach.

13

W Internecie można też znaleźć ładne modele butów. Ja tak znalazłam . Na wiosnę i lato to idealny model butów. Są bardzo wygodne i miękkie. Do tego dodają wzrostu.

14

Najlepiej buty dobrej marki, ja osobiście się przekonałam, że dobra marka to znaczy dobra jakość.
Na lato świetne są tego typu sandały .

15

Ja mam swoje sprawdzone buty. Są niesamowicie wygodne, także jeśli macie problem ze swoimi obcierającymi butami to je polecam

16

Jeżeli chodzi o męskie buty to najbardziej polecam zakupić. Są na tej stronie męskie wpół sportowe lub eleganckie. Każdy szanujący się mężczyzna, powinien mieć takie buty w domu.

17

Ostatnio mam jazdę na koturny - i w klapkach i w kozakach

18

A ja coraz częściej noszę buty płaskie, to wygoda i zdrowie.

19

Ale czasem trzeba założyć szpile, do sukienki wizytowej po prostu nie wypada włożyć balerinek:)

20

Wiadomo, że mam też kilka takich butów, ale nie wyobrażam sobie nosić ich na co dzień..

21

A podobają Wam się buty z Renee? Mi bardzo, ale zastanawiałam się jakiej są jakości i czy warto je kupić.

22

W sumie są dość tanie... Sama nie wiem. A co chcesz kupić? Czółenka?

23

Jak mają być wygodne to może jakieś sneakersy np New Balance albo Nike.  fajne są też na przykład nowe buty Adidas z kolekcji Stan Smith.

24

Ja już przygotowuję się do sezonu jesiennego. Zamówiłam sobie parę stylowych traperek ze sklepu [url]https://www.czasnabuty.pl/tra-pol-1284903861-jesien-zima.html[/url] . Cieszę się , bo wcale dużo nie zapłaciłam smile

25

Już sobie wypatrzyłam fajne botki ocieplane, nawet się nie obejrzę a już będzie jesień i trzeba będzie cieplejsze buty posiadać. Podobają się botki, bo dłuższe jak trzewiki, ale jeszcze nie kozaki, w sam raz na jesień.