Odp: Powitalnia - napisz kilka słów o sobie :)
Hej wszystkim
Z tej strony Gabriela. Obecnie mieszkam w Warszawie. Kocham gotować, uprawiać sport, czytać książki i cieszyć się życiem
Pozdrawiam,
Życzę udanego wieczora
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej wszystkim
Z tej strony Gabriela. Obecnie mieszkam w Warszawie. Kocham gotować, uprawiać sport, czytać książki i cieszyć się życiem
Pozdrawiam,
Życzę udanego wieczora
Cześć wszystkim. Z tej strony Baśka. Z urodzenia Poznanianka, z wyboru Gdańszczanka Moją pasją są sporty wodne, fotografia martwej natury i pisanie opowiadań dla dzieci.
Jestem też przyszłą bardzo szczęśliwą "jesienną" mamą (termin - październik)
Hej, nazywam się Dominika, wpadłam tu przypadkiem, zobaczymy, czy zostanę na dłużej, bo mam problemy z dłuższym pobytem na forach - wiadomo, sprawy osobiste, zawodowe nie zawsze dają czas wolny.
Ogólnie to szukam jakichś nowinek kosmetycznych, makijażowych, ubraniowych, brakuje mi nieco babskich tematów od czasu do czasu, także może będę tu wpadać częściej, choć nic nie obiecuję
Miło mi was przywitać. Fajnie, że tu trafiłem. Mam nadzieję, że będę tu stałym gościem. Fajne to forum. Pozdrawiam serdecznie.
Witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów. To mój pierwszy post na tym forum. Liczę na owocną współpracę z Wami. Pozdrawiam.
Marcelina
Cześć! Witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów Mam na imię Agata.
Mieszkam i pracuję w Krakowie. Moje hobby to głównie fitness, taniec i śpiew Lubię żyć aktywnie.
Mam nadzieję, że będzie nam się fajnie razem rozmawiać!
Cześć jestem Kaja i mieszkam w Krakowie
[url=http://galeriaram.pl/]oprawa obrazow[/url]
hejka, witajcie
Cześć wszystkim. Życzę miłego dnia!
Cześć, z tej Zbyszek. Ja również urodziłem się i pracuję aktualnie w Krakowie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Cześć, mam na imię Kasia co raczej widać po moim nicku. "Nowy rok - nowa ja" jak wiadomo, więc zaczełam przeglądać to forum i mam nadzieje, ze znajde tutaj kilka ciekawych porad.
Hejka wszystkim
Cześć, jestem Daria, mieszkam w Krakowie. Na forum trafiłam szukając przepisów kulinarnych i chyba zostanę tu na dłużej Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że będzie nam się fajnie rozmawiało.
Miło mi was poznac Marta z Zagórz w Bieszczadach
______
Ostatnio edytowany przez marta10 (2017-04-27 13:57:31)
Cześć, jestem Weronika, mieszkam w Warszawie, kończę studia w tym roku
Cześć wszystkim
Witam was wszystkich bardzo serdecznie - życzę miłego dnia!
jestem Lena z Sopotu -zajmuje sie zwierzetami w moim gabinecie
Ostatnio edytowany przez lennAA (2017-09-11 15:07:25)
Z przyjemnością dołączam do użytkowników tego forum
Witam wszystkich forumowiczów
Fajnie w końcu się uaktywnić na tym forum, witam Was serdecznie
Cześć wszystkim, mam na imię Iza, mieszkam w Krakowie, uwielbiam czytanie ksiązek i nicnierobienie
[quote=imogena]Cześć wszystkim, mam na imię Iza, mieszkam w Krakowie, uwielbiam czytanie ksiązek i nicnierobienie [/quote]
Podobają mi się Twoje zamiłowania
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź