Temat: W co gracie w wolnym czasie?
W jakie gry gracie w wolnym czasie? - Pytam o gry losowe lub takie na komputerze, tablecie lub smartfonie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W jakie gry gracie w wolnym czasie? - Pytam o gry losowe lub takie na komputerze, tablecie lub smartfonie.
Ja wolę coś zrobić poza komputerem, np. pograć z dzieckiem w scrabble...
Polecam badmington:)
Uwielbiam w to grać muszę wyjąć rakiety z szafy
A gry planszowe? Grywacie? Jeśli tak, to w jakie?
Ja niestety nie mam z kim, a chętnie bym pograła w Dixit albo coś innego. Na telefonie gram w 2048.
Mój mąż gra często w gta v, wciągnęłam się też w to Z planszowych gier grywam czasem w Kolejkę. Świetna gra przypominająca lata prlu
[quote=pelargonia]A gry planszowe? Grywacie? Jeśli tak, to w jakie?[/quote]
Ja uwielbiam gry planszowe. Najbardziej lubię Kolejkę, Pictomanię i Dixit.
Grywam w brydża.
Ja ostatnio szukałam ciekawych gier które zajęły by mi czas w moim wolnym czasie i wpadłam na ciekawą formę rozrywki, jaką jest escape room można spędzić niesamowicie dobrze czas w pokojach zagadek razem ze znajomymi, gry od 2 do 6 osób !
Słyszałam o tym kiedyś, chyba zaraz po otwarciu i od razu bardzo spodobał mi się pomysł. Czy tam jest tego więcej, żeby można było chodzić od czasu do czasu i żeby zagadki się nie powtarzały?
Tak jest tego więcej, masz różnego rodzaju zagadki i co chwile wchodzą jakieś nowe pomysły, także na pewno paręnaście razy się można wybrać, zabawa bardzo dobra !
W lotto online.
Ja w planszówki nie grałam od lat, a na komputerze gram bardzo rzadko, a jeśli gram, to przeważnie w strategie - najbardziej lubię Twierdzę. Najczęściej gram na smartfonie, ostatnio w Pokemon GO (jak najbardziej polecam) i w Pocket Mine 2 - to świetna zręcznościówka, ciekawa, ma ładną grafikę.
Flirt towarzyski, znalazłam karty jeszcze z licealnych czasów:)
Ostatnio edytowany przez Zafira (2016-08-01 19:11:13)
Hanna, o to właśnie czasem chodzi, żeby oderwać umysł na chwilę od rzeczywistości.
A jako grę zabijającą nudę w długiej kolejce polecamgrę, która polega na przesuwaniu liczb w taki sposób, aby sumować te o równej wartości.
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2016-09-20 16:50:13)
Ja w zasadzie niemal każdą wolną (a nawet zajętą) chwilę spędzam na komunikatorze rozmawiając ze znajomymi, ale chętnie zagrałabym w jakąś większą grę od czasu do czasu. Taką typu Heroes od Might & Magic
W wolnym czasie można przejrzeć kilka quizów. Rozwiązując kilka quizów można sprawdzić swoją wiedzę i przy okazji nieźle się zabawić.
Przyjaciółka czasem podsyła takie testy fejsowe.
Wiem, wiem... są głupkowate i ściągają informacje z fejsa, ale czasami jest przy tym kupa śmiechu.
ja nie gram w nic bo nie mam na to ani siły ani czasu. Po prostu, jestem na to za stara
Nie ma czegoś takiego jak bycie za starym na granie Za starym można być na balet i zajście w ciążę, granie w drużynie reprezentacji Polski i wierzenie w św. Mikołaja
Ja uwielbiam scrable, niesamowicie wciąga, szczególnie jeśli ma się godnych kompanów
Ja bardzo lubiłam stary poczciwy Eurobiznes. Teraz najczęściej gram w Monopoly i Scrabble. W przyszłości planuję zakup planszy do Twistera
Ja lubię gry RPG
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź