Odp: Co byś teraz zjadła?
zjadłabym WZ ,dawno nie jadłam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zjadłabym WZ ,dawno nie jadłam
Jest trochę wcześnie ,ale dawno nie jadłam hamburgera ,ale takiego domowego z prawdziwej wołowiny, bo tych kupnych kotletów wcale nie kupuję .
Może jakiś deserek lodowy z dużą ilością owoców ,bitą śmietaną i polewą czekoladową ,ale się rozmażyłam
Mam ochotę na coś słodkiego, może szarlotka?
zjadłabym lody czekoladowe, które są w zamrażarce u mnie w domu i chyba to zrobię jak wrócę z pracy
W-Z ,ach
Czekoladowy torcik Oreo- zobaczyłam przepis i mi się zachciało ,ale mi narobiliście smaka
Oooogromną porcję waniliowego serka homogenizowanego i właśnie to robię
Ja podjadam popcorn... Ale muszę skończyć, bo potem obiadu nie będę potrafiła zjeść.
Jeszcze kilka dni i zacznie się kulinarna rozpusta
Wiecie na co ja mam obecnie ochotę? Na to ptasie mleczko:
[img]https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s320x320/e35/12231003_1168112733222878_1402415679_n.jpg?ig_cache_key=MTIxMjIzMTM2NDI1ODY3NjY3OA%3D%3D.2[/img]
Jet to nowe ptasie mleczko Wedla o smaku szejku truskawkowego. Nie jest w każdym sklepie ale powinnyście je znaleźć w biedronce albo w testo ( ja tam kupowałam). Lubię najbardziej klasyczne ptasie mleczko ale to również jest świetne ! Bałam się,ze bedzie za słodkie ale nie jest to na pewno słodki ulepek. Jest w sam raz.
Jakieś śmietanowego torta
Szukałam tego wczoraj w Tesco i nie znalazłam Polecano mi dwukrotnie. Koleżanka twierdzi, że dostała orgazmu od tego smaku
Musze przelecieć się do Biedronki. To edycja limitowana i nie wiadomo jak długo będzie dostępna.
Angielską czekoladę z Uk4you.pl:)
[url]http://urodaizdrowie.pl/weekend-darmowej-dostawy-15-17-kwietnia-w-uk4you-pl[/url]
Ja mam wielką ochotę na mozzarelle ze świeżą bazylią i żółtymi pomidorkami
Gorącą zupkę serową z grzankami:)
Dużego pączka z konfiturą z dzikiej róży...
A mnie wzięła ogromna ochota na muffinkę. Tak dawno nie jadłam, a teraz mam takiego smaka... będę musiała chyba sobie kupić w najbliższej piekarni.
Zjadłabym naleśniki z serkiem ricotta i truskawkami, ach, marzenie!!
grillowaną cukinię w boczku:)
W tej chwili zjadłabym chyba cokolwiek. Najgorzej, kiedy dopada człowieka głód, a do obiadu tak blisko i trzeba poczekać.
A no niestety... Ja bym dziś zjadła lasagne ze szpinakiem i fetą. Niestety... dieta łatwostrawna wchodzi tylko w grę.
Naleśniki z dżemem morelowym:)
Ja bym zjadła pierogi ze słodkim serem, takie jak robiła moja mama
Naleśniki z dżemem truskawkowym!
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź