Temat: Rzeszów
W galerii Rzeszów warta uwagi jest marka Pretty One - aż do 50 % obniżki na wiele rzeczy, a cała kolekcja jest moim zdaniem ciekawa...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W galerii Rzeszów warta uwagi jest marka Pretty One - aż do 50 % obniżki na wiele rzeczy, a cała kolekcja jest moim zdaniem ciekawa...
Ja jestem fanką torebek i butów z Altero...
Ja chodzę do Millenium Hall, bo mam najbliżej, ale też są ciekawe rzeczy i częste przeceny, ostatnio kupiłam 2 szaliki w cenie 1:)
W Orsay jest teraz dostępny kupon rabatowy dla posiadaczek karty klubu Orsay i jego nowych klientek
Kupiłam dziś super pachnące świeczki w home&you za 12 zł, poprzednia cena 26.90
Szukałam nowego komina i wczoraj w New Yorker trafiłam na suuuuper przeceny, około 5 - 12 złotych za sztukę Galeria Rzeszów
I znalazłam całkiem fajną bluzę Bershka 70% off
A ja kupiłam świetną apaszkę na ryneczku za niecałe 6 zł;)
ekstra:) teraz jest okazja w Rzeszowie i można pozyskać [url=http://www.wikana.pl/rzeszow_id_54.html]mieszkanie rzeszów[/url] warto sprawdzić, wystarczy kliknąć link obok to od razu przenienie na stronę dewelopera
Mówcie kiedy się zacznie w rzeszowskich galeriach, bo się wybieram
Btw. gdzie jest Orsay w Rzeszowie?
No jak to gdzie jest? W Galerii:)
Pojadę zobaczyć co fajnego Co tydzień jestem w Rzeszowie, a jakoś nie ma okazji, żeby pochodzić po sklepach
> milagro napisał/a:
> W galerii Rzeszów warta uwagi jest marka Pretty One - aż do 50 % obniżki na wiele rzeczy, a cała kolekcja jest moim zdaniem ciekawa...
sprawdzę
W Millennium Halll można upolować teraz okazje cenowe, np w Tissot czy Wittchen
Ja teraz kupuję ciuszki z wiosennej wyprzedaży:)
Zagladacie do galerii czy raczej kupujecie w necie?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź