Odp: Co ugotować dziś na obiad?
Biały barszczyk z wędzonymi żeberkami i białą kiełbaską ,już mi ślinka cieknie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Biały barszczyk z wędzonymi żeberkami i białą kiełbaską ,już mi ślinka cieknie
Ja mam dzisiaj pulpeciki z kaszy jaglanej i jarmużu a do tego sos słodko-ostry.
Czerwony barszczyk dziś będzie:)
U mnie dziś spaghetti bolognese z soczewicą zamiast mięsa. Pomysł jak zwykle - Kwestia Smaku.
Komosa ryżowa z soczewicą i surówka
Ja dzisiaj gotuję grochówkę na boczku wędzonym .Mąż już tak głowę truł
Mamcia nagotowała wielki gar bigosu.
Dzisiaj na obiad królują u mnie pyzy drożdżowe + kapusta gotowana kiszona okraszona boczkiem wędzonym + sosik z żeberek z pieczarkami mmmmmmm
Ogórkowa za mną już tak chodziła
Zupa gulaszowa jest dziś moją inspiracją
Ja mam dziś kurczaka z smażonym ryżem basmati oraz z ananasem. Pierwszy raz robię takie danie, mam nadzieję, że wyjdzie.
Dzisiaj z internetu wybieramy razem z synem ,przepis na obiad ,bo stwierdził, że chce coś innego niż zawsze robię na razie śpi jeszcze .
Syn sobie zamówił na obiad :polędwiczki w sosie śmietanowo-musztardowym ,ryż, surówka z kapusty pekińskiej .
Sama ciekawa jestem tego smaku ,już składniki kupiłam
Pierogi z malinkami polane śmietanką z cukrem i cynamonem palce lizać
Dzisiaj mam mało czasu ,więc będzie rosół sam ,będzie się wolno gotował
dzisiaj obiad na słodko -makaron świderki z serem+cynamonem+cukier waniliowy+cukier+śmietana ,dawno nie było:)
Jeszcze tak naprawdę nie wiem jak wstanie mąż to się spytam na co ma ochotę .Teraz wszystko można kupić w sklepie nie tak jak za czasów Gierka jak mi mama opowiadała .
Czerwony barszcz dzisiaj ,będzie oj dawno nie było
Naleśniki ze szpinakiem i serem feta a like:)
Ja robię dziś rosół orientalny z łososiem. Przepis mam z Kwestii Smaku.
Pierogi z kapustą i grzybami ,właśnie już namoczyłam grzybki, a na wierzchu przesmażona cebulka mniam
Mam ochotę na barszcz biały z kiełbaską i jajkiem
Ostatnią paczkę karpia wyjęłam z zamrażarki , a dla dziecka kupiłam filet miruny ,bo on nie lubi ości ,do tego będą ziemniaczki i surówka z kapusty pekińskiej z cytryną .
Ja dzisiaj robię grillowanego kurczaka oraz puree ziemniaczane z bazylią oraz z jarmużem. Takiego puree jeszcze nie jadłam, jestem ciekawa jak wypadnie.
Strony Poprzednia 1 … 32 33 34 35 36 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź