3,026

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

tongue Kto nie lubi być rozpieszczany? tongue
Za to dzisiaj padam na ryjek. Caaaaaały dzień sprzątania, nie założyłam rękawiczek i teraz mam dłonie jakbym była praczką znad strumienia. W dodatku sama kładłam nową wykładzinę dywanową i musiałam podnosić ciężkie meble, naciągać, układać, poprawiać... złamałam przy tym cztery paznokcie big_smile

Wy już zabiegane przedświątecznie?

3,027

Dziś humorek całkiem dobry, mimo długiej listy rzeczy do zrobienia w domu big_smile

3,028

Szybko Ci pójdzie jak masz powera smile
U mnie też nie najgorzej. Posprzątane, na uczelni już w sumie przerwa świąteczna, można się byczyć.

3,029

ja też jestem w toku byczenia się, i to aż do 4 stycznia:)

3,030

Mi przecieka przez palce dzień trzeci, ale nie pozwolę mu uciec całemu, o nie nie... mam już dość tego lenistwa. Przez dwa poprzednie dni nie robiłam zupełnie nic, wyszłam z domu tylko raz, siedziałam przed grą komputerową i w kuchni. Takie totalne lenistwo, absolutna bezproduktywność, aż mi się odechciało leniuchować.
Mam zapas filmów i książek... i jedzenia big_smile I wino jarzębinowe smile

3,031

Sama robiłaś to wino...? Daj przepis:)

3,032

Tato smile Nie wydaje mi się jednak, żeby ten akurat przepis był jakoś szczególnie godny polecenia. W sieci jest ich trochę i ciężko wybrać inaczej, niż próbując różnych, ale... tutaj może nie tyle przepis zawinił, co sama jarzębina. Niektórzy dają po prostu zwyczajną, taką, jaką urwą, a inni są zdania, że do win i przetworów (mama robi jarzębinę do mięs) nadaje się tylko odmiana zwana jarzębina morawską. Niby mniej goryczy i słodsza. Jak wyłudzę przepis to podam smile

Nastrój... ugh... słuchajcie, czuję się trochę źle po tej kulinarnej rozpuście. Trzeba nad tym popracować.
A jak wasze nastroje po świętach? Święta dla wszystkich udane?

3,033

Udane, chociaż znowu to jedzenie i Merry Christmas na okrągło, przesłoniły mi wszystko wink

3,034

Obudziłam się o 4 rano i troszkę się nie wyspałam sad

3,035

Jestem nawet w znośnym nastroju , chociaż dzisiaj teściowie przyjeżdżają na obiad .

3,036

Trochę jestem przeziębiona ale optymizm mnie nie opuszcza:)

3,037

Zawiedziona sobą samą... sad

3,038

Nowy rok, nowe nadzieje - więc i nastrój w porządku:)

3,039

Dziś liczyłam na to, że będzie już cieplej a tu niestety nadal -10 i jestem przygnębiona, kiedy ten okropny mróz się skończy...?

3,040

Ty masz tylko -10? Powinnaś być szczęśliwa. smile

3,041

Ja na szczęście nie mam już termometru bo mi spadł przy myciu okna na święta i dlatego mam jeden stresor mniej:)
A nastrój fajny, bo jutro wolne:)

3,042

Niedługo weekend, jeszcze tylko półtora dnia w pracy... Dzisiaj wreszcie trochę mróz odpuścił, ale odśnieżanie auta rano już zdążyło popsuć mi humor...

3,043

Kate_n nie pozwalaj, żeby taka błahostka, choćby nie wiem jak bardzo irytująca, była w stanie zepsuć Ci humor.

Gdzie jest Zafira? Bo odkryłam nowy smak czekolady tongue Muszę się podzielić wrażeniami (bo czekoladą już nie mogę ... zjadłam całą w dwa dni, ale kupię jeszcze, bo musi mi pomóc ustalić czy smak jest cudowny czy cudowny^2, a co dwa podniebienia to nie jedno).

3,044

Zaintrygowałaś mnie - i oto jestem... smile Co to za smak?...

3,045

Oooo... jaka szybka reakcja smile Słuchaj... Terravita z nadzieniem Espresso i dodatkiem kofeiny. Mimo że nie przepadam jakoś za tą marką, to ta akurat czekolada jest obłędna. Muszę wiedzieć, czy Tobie też smakuje, czy może mam urojenia smile

[url]https://dodomku.pl/produkt/45054/5900915015838/Terravita_Espresso_czekolada_nadziewana_z_nadzieniem_Kawowym_Espresso_z_dodatkiem_kofeiny.html[/url]

3,046

A próbowałyście już takiej czekolady?...
[url]http://wokolnatury.pl/product-pol-205-Czekolada-mleczna-z-dodatkiem-nasion-konopi.html[/url]
jest też ciemna:)

3,047

Bardzo dobry! Pierwszy wolny dzień od świąt. smile

3,048

Ciekawa ta czekolada smile
Nastrój nawet dobry, nie narzekam smile Tylko trochę leniwa się zrobiłam podczas przerwy świątecznej, a może po prostu z przejedzenia zwolniłam.

3,049

Nowy tydzień, nowe wyzwania - mam dzisiaj dużo energii po leniwym weekendzie;)

3,050

Nowy tydzień, nowe wyzwania, tak wielkie, że pożarły całą energię na wejściu - tak wygląda to u mnie big_smile
Muszę sięgnąć po zapasy na czarną godzinę, haha big_smile