Temat: zabawa - szukam cię.......
zabawa polega na tym, że piszemy :szukam osoby, która........... jeśli okaże się, że dotyczy to ciebie, zgłaszasz się i wymyślasz kogo ty szukasz ![]()
zaczynam ![]()
szukam osoby, która ma psa ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zabawa polega na tym, że piszemy :szukam osoby, która........... jeśli okaże się, że dotyczy to ciebie, zgłaszasz się i wymyślasz kogo ty szukasz ![]()
zaczynam ![]()
szukam osoby, która ma psa ![]()
na prawdę nikt na forum nie ma psa? a może jednak?
ktoś ma na pewno, widocznie nie ma tej osoby na forum ![]()
To były pierwsze święta bez Miśka, mojego psa.
Bez mojego Astra też...:/
Szukam osoby, która ma piegi:)
To ja:)
Szukam osoby, która umie szydełkować.
Ja zrobiłam szalik... i zapomniałam już jak się szydełkuje. A szalik i tak sprułam, żeby mieć wełnę na następny raz. Koleżanka potrafi robić na szydełku zwierzątka, kwiatki, serwetki, wszystko by pewnie potrafiła
Zobaczymy, kto z tu obecnych przyzna się do swoich umiejętności ![]()
Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2015-12-27 12:38:38)
Ja próbowałam parę lat temu coś tam szydełkować, ale nie mam do tego cierpliwości...
A wracając do tematu...
Szukam osoby, która nie nosi czapki w grudniu:)
Szukam osoby co ma szczurka taką miniaturkę ![]()
Miałam kiedyś, ale to chyba też się liczy:)
Szukam osoby, która ma dwoje dzieci:)
Mam tylko syna ,ale można powiedzieć ,że mąż jest jak drugie duże dziecko ![]()
Szukam osoby, która ma dokładnie 170 cm wzrostu:)
To ja:)
Szukam osoby, która nie upiła się w sylwestra:)
Ha! Oto jestem! Cztery Somersby jabłkowe przez cały wieczór... nie da się tym upić, bo to nawet piwo nie jest, tylko tzw. napój piwny.
Szukam kogoś, kto schudnie za mnie ![]()
Dobra, żartowałam. Szukam kogoś, komu udało się przeczytać minimum 12 książek w ubiegłym roku.
Na pewno przeczytałam więcej:)
Szukam kogoś, kto umie wytrzymać 5 minut bez gadania:)
Ale bez takiego do siebie pod nosem też? Oj... jak jestem sama ze sobą to może i wytrzymam pięć minut, ale niech się pojawi w pobliżu kot, niech spiker w radiu coś powie, niech lecą jakieś wiadomości... no nie potrafię się powstrzymać przed komentarzem. Potrafię nie mówić przez 5 minut na wykładach albo kiedy jestem zajęta czymś. Liczy się?
Ja na pewno mogę wytrzymać, nawet i 15 minut:)
Szukam osoby, która ma w domu storczyki
Ja mam aż 3:)
Szukam osoby, która nosi okulary
to ja ![]()
szukam osoby ,która ma papużki
Zakopana od kilku lat w ogródku też się liczy? Filip umarł, gdy stracił partnera. Właściwie to był stary i na wykończeniu.Ktoś go oddał do sklepu zoologicznego. Mój były chłopak zlitował się nad nim i powiedział, że przygarnie go na ostatnie dni życia. Kilka tygodni spędził w jego kuchni, a pochowany został w moim ogródku.
Szukam kogoś, kto lubi literaturę fantasy ![]()
Uwielbiam książki o Harrym Potterze
szukam kogoś ,kto lubi haftować
Ha ha, ja lubię
Ale wyhaftowałam tylko jeden obraz. Kupiłam kolejne dwie kanwy z nadrukiem i mulinę ale strasznie kiepską i się zniechęciłam ale kiedyś do tego wrócę ![]()
Szukam osoby która zdradzi mi przepis na coś pysznego ![]()
Mój ulubieniec to galaretka plus serek homogenizowany - a jak ostygnie to jeszcze dodać bitej śmietany:) Kulinarny orgazm kubków smakowych gwarantowany:)
Florax a nikogo nie szukasz a tym samym kończysz zabawę? ![]()
Szukam:) Osoby, która mi wytłumaczy, skąd się bierze ten irytujący dualizm ludzkiej natury:)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź