3,001

Odp: jaki nastrój macie dziś...?

Napisałabyś, co dostałaś, a nie tak podsycisz ciekawość i idziesz się sama cieszyć. tongue

Wszystkim, grzecznym i niegrzecznym, życzę [url]https://m.facebook.com/LakierowanaSowa/photos/a.797376843632735.1073741830.790252161011870/935861349784283/?type=3&source=54&ref=bookmarks[/url]

3,002

Fajny zestaw kosmetyków, marki Farmona (olejek do kąpieli i masło do ciała) a drugi prezent to karnet na zabiegi kosmetyczne o wartości 100 zł - czyli to wszystko, co lubię najbardziej:)

3,003

Mnie Mikołaj ominął, ale na Gwiazdkę  na pewno się postara;)

3,004

Dzisiaj szara rzeczywistość, trzeba iść do pracy i pocieszać się  tym, że już za 17 dni - święta:)

3,005

Święta coraz bliżej, czasu coraz mniej...

3,006

Jeszcze nie uczestniczę w tym stadnym bieganiu po sklepach, pewnie wszytko załatwię jednego dnia, oczywiście jeszcze przed wigilią...

3,007

Milagro, super prezenty! Też kiedyś zostałam obdarowana takim zestawem Farmony, są świetne.

Summerlove, Ty to wiadomo... niegrzeczna byłaś tongue Nie mam co do tego wątpliwości  big_smile

Ja świąt nie widzę, nie czuję, trudno mi nawet uwierzyć w to, że już grudzień  i gdyby nie te Mikołaje, żyłabym w nieświadomości.
Humor zmienny smile

3,008

Też się cieszę, już są w użytku:)

3,009

Mnie chodzi o sprzątanie do Świąt najbardziej hmm

3,010

jeśli sprzątasz na bieżąco, to chyba nie będzie aż tak trudno:) Poza tym rodzina też niech pomoże, bo oni też brudzą...

3,011

A ja jeszcze nie sprzątam na święta, to sobie zostawię na po 20 grudnia:)

3,012

A co teraz robisz, hę? Obijasz się na pewno tongue tongue tongue

Humor ok, po wczorajszym załamaniu nerwowym jakoś wyszłam na prostą. Jak życie potrafi czasem dokuczyć, to się w głowie nie mieści sad
No ale... największy kryzys zażegnany, do tego jest weekend , jakoś to będzie smile

3,013

Dopiero wstałam, nie zrzędź prooooszę... wink  A denerwujących Cię ludzi wyślij do wszystkich diabłów, żeby ich usmażyli w smole wink

3,014

No dobrze smile Dla Ciebie przestanę smile Jest cudownie. Cztery godziny snu, a chodzę nakręcona i mam więcej powera niż zwykle. Jakiś taki nagły przyrost energii smile
A teraz pomóż mi i nastaw gar. Trzeba natopić smoły tongue

3,015

Kogo będziesz w niej pławić?...

3,016

To Zafira mnie namówiła do złego. Będę topić i gotować drażniących mnie ludzi, zamiast im wybaczać.

3,017

Nie ma przebacz, jeśli chodzi o zdrowie naszych nerwów wink Mieszaj mocniej, a ja będę ich łapać:)

3,018

Spocę się... ale misja warta wysiłku. Trzeba wywalczyć lepszą jakość życia! <miesza zamaszyście>
Bulgocze tak głośno, że nie będzie słychać jęków.
Bądźcie grzeczne, bo pójdziecie do kotła (i będziecie musiały nam oddać wszystkie swoje niezasłużenie otrzymane prezenty mikołajkowe).

Humor byle jaki, ale zaraz idę do kina, to się zrelaksuję smile

3,019

I jak seans - pomógł na humorek? wink
Ja dzisiaj jestem taka senna, ze nawet horror by mnie nie ożywił...

3,020

Mnie ożywia myśl, że jeszcze tylko jutro - i będzie piątek:)

3,021

Milagro, ja teeeeeż czekam na weekend smile

Anays, pomogło... oj, bardzo pomogło big_smile Jak zobaczyłam Tommy'ego Lee Jonesa z przytroczoną do siodła pieczoną świnią to do teraz śmieję się na myśl, że nie wypadło jej z pyska jabłko.
Poza tym obdarowałyśmy się z przyjaciółką prezentami pod choinkę. Kurczę... wymacałam palcami przez papier, że jest tam książka i coś jeszcze i kusi niesamowicie, żeby odpakować i zobaczyć jaka big_smile

Anays, skąd taka senność u Ciebie?

Nastrój dzisiaj dobry, wafelki dobre tongue Odczyt referatu zaliczony na piąteczkę. Tylko brzuszek rośnie sad Serio Dziewczyny, brzuch mój zaczął budzić moje przerażenie sad I tylko mój kot go akceptuje. I nawet kolega wczoraj zadzwonił i mówi: "Odchudzamy się"... tylko weź się odchudzaj jak wafelki jeszcze niewyjedzone.

Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2015-12-16 18:11:35)

3,022

Gratulacje, dostajesz odznakę wzorowego ucznia:)
Brzuch zwiastuje piwosza, a nie zjadacza wafelków.. Odstaw używki alkoholowe i nie przyjmuj żadnych zaproszeń od kolegów wink

3,023

Dziś pierwszy dzień sprzątania przed świętami, na początek będzie mycie całej odświętnej zastawy, pranie obrusa, firanek itp.

3,024

Nie no, ja praktycznie nie piję, serio smile Pazerność mnie gubi. I zajadanie emocji.
Caroline, nie potłucz porcelany smile

U mnie dziś humor świetny, mimo 2,5 godzin snu. Zadowolona, rozgadana, wygrałam książkę, ktoś napisał o mnie publicznie na Fb tyle miłych rzeczy, że przewróciło mi się w głowie z samozachwytu, dowiedziałam się, że jutro nie ma kolosa z fizyki, zjadłam przepyszny obiad (no naprawdę nie ma jak u mamy), wymiziałam kota, jutro zaczyna się weekend. Tyle dobrych rzeczy smile Rozpiera mnie energia. Mama dała mi stuzłotowy banknot, żebym się już zamknęła, bo rozgadałam się o polityce, cenzurze, paleniu na stosie. Stówkę przyjęłam, bo czemu nie big_smile Po czym zaśmiała się i powiedziała, że wolno mi mówić o wszystkim i tyle, ile chcę. tongue

3,025

Jesteś rozpieszczana po prostu;) Może to z powodu zbliżających się świąt? Choć oczywiście  masz też swoje zalety, w to nie wątpię...