Odp: Co ugotować dziś na obiad?
spaghetti, ale takie trochę pokombinowane
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
spaghetti, ale takie trochę pokombinowane
Pierogi ruskie, co prawda ze sklepu - ale te akurat mi wyjątkowo smakują:)
U mnie dzisiaj łazanki z kapustą i grzybami:)
Dzisiaj w porze obiadowej rozpieszczam podniebienie w restauracji, zobaczę co mi przypadnie do gustu w karcie, ale zawsze stawiam na polską kuchnię, więc może jakiś sycący bigos?
Ja dzisiaj na obiad mam pieczone ziemniaki i kotlety.
Wieczorem chyba pójdziemy z mężem do włoskiej restauracji na pizzę.
Chciałam zamówić ją do domu ale małż dzwonił, że chciałby dzisiaj gdzieś wyjść. Ostatnio tylko siedzimy w domu więc wyjście dobrze nam zrobi.
My dzisiaj rosołek, pieczony kurczak, ziemniaki i dynia marynowana
Zupa pieczarkowa:)
U mnie dzisiaj będzie zapiekanka ryżowa z jabłkami i kleksikiem jogurtu naturalnego mm:)
Obiad na słodko? Ciekawy pomysł:) Ale u mnie jesienią króluje mięso, dzisiaj kotlety mielone do kaszy i surówki:)
Mam ochotę na kopytka z gęstym mięsnym sosem:)
Przed pracą przyszykowałam pieczarki nadziewane mielonym ,będą ziemniaczki i sałatka po żydowsku
Ja sobie zrobię dzisiaj chyba taką tartę: ale dam chyba spód z ciasta francuskiego żeby było szybciej .
Lasagne za mną chodzi już kupiłam składniki
Ryba w cieście, będzie postnie:)
Pierwszy raz zrobiłam kapuśniaczek na ogonach mi smakuje, zobaczymy jak mąż wróci z pracy?
Kapuśniaczek jest pyszny, ja lubię z wędzonką:) Ale dziś zrobię spaghetti z sosem słodko-kwaśnym
Dziś będzie grochówka, z podsmażaną kiełbasą i boczkiem
Mam ochotę na kotlety mielone z ziemniakami i kefirem
Kupiłam kości wędzone i białą ,surową kiełbasę ,będzie barszczyk biały mmmmmmmmmmm.
Ziemniaki w mundurkach i śledzie ze śmietanką,majonezem i jogurtem, do tego jabłko, ogórek konserwowy ,cebulka +przyprawy
Fajny pomysł, ale u mnie lepiej się sprawdza smażona rybka, chociaż mniej zdrowa...
Dziś będzie zupka fasolowa z dodatkiem zielonego groszku
żeberka z pieczarkami i sosikiem do tego kasza gryczana i naturalny jogurt mmmmmmm
Pampuchy drożdżowe i koktail truskawkowy
Kasza gryczana z sosem serowo-grzybowym mojego pomysłu:)
Strony Poprzednia 1 … 30 31 32 33 34 … 42 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź