Temat: Spa Mazury - Hotel Miłomłyn Zdrój

Spa Mazury. Polecam Hotel SPA na Mazurach. Hotel Miłomłyn Zdrój Medical Spa & Vitality na Mazurach - Najlepszy Ośrodek Odnowy Biologicznej w Polsce w konkursie "wSPAniałe Spa 2010 " . Koncepcja Vital SPA Hotelu Miłomłyn Zdrój Medical Spa, to uzyskanie witalności poprzez relaks, poczucie piękna a nawet osiągnięcia medycyny. Vital SPA – to nieodłączny element filozofii „Vitality”, którą realizujemy w naszym Hotelu SPA na Mazurach.

http://www.milomlynzdroj.pl

Ostatnio edytowany przez milomlyn (2012-05-05 10:29:12)

2

Odp: Spa Mazury - Hotel Miłomłyn Zdrój

A co to za reklama big_smile na złość nie wejdę big_smile

3

Miłomłyn reklamuje u nas od dawna. Nie wiem czy na zasadzie partnerskiej czy jako zwykły użytkownik, ale bez spamu, więc ok. Może tylko... dzisiaj w nieodpowiednim dziale.
Jedna pani wlazła tu kiedyś na forum i to samo ogłoszenie umieściła w kilkunastu wątkach... żenujące. Oprócz tego założyła kilka nowych, takich samych. Napisałam jej na maila, że jeśli ktoś łamie regulamin to nie mam i nie będę mieć do niego zaufania.

Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2011-12-27 17:58:49)

4

Wydaje mi się, że trochę nie w temacie to jest!!

5

jesli chodzi o mazurt, to moja znajoma była w hotelu Głęboczek i była bardzo zadowolona, przede wszytskim maja tam ciekawe zabiegi oparte na winotepii , kapała się w winie i mogła zakosztować wina z ich winnicy, także bardzo ciekawe miejsce na mapie spa w Polsce

6

Właściwie dział pasuje. Wkońcu to dział "moda" a spa jest modne:)

7

foczka napisał/a:

Właściwie dział pasuje. Wkońcu to dział "moda" a spa jest modne:)

Dokładnie. Moda to nie tylko ubrania, buty i dodatki. Modne są lokale np. kluby, puby, moda to styl życia. Ba, nawet w modzie jest eko jedzenie, modne diety.

8

Mnie tam Mazury same w sobie kręcą a nie spa. smile Tylko jak tu temat rozwinąć? Bo dla mnie to samo bycie w zielonej przestrzeni jezior mazurskich jest SPA?

9

dokładnie, jadąc na Mazury wolę przebywać wśród jezior a nie w spa smile do spa to sobie pojade gdzieś bliżej domu.