1

Temat: Walentynki- co kupić?

Zbliżają się walentynki- czas gdzie obdarowujemy drobiazgami nie tylko partnerów, ale i bliskie nam osoby:) Zastanawiając się nad prezentem dla przyjaciółki.
Myślałam o biżuterii. Czy buszując w internecie , natknęliście się na coś oryginalnego i w dobrej cenie?:))

2

Odp: Walentynki- co kupić?

Witajcie - polecam stronkę www.stereostore.pl. Widziałam tam fajne kolczyki- serduszka:) idealnie pasują na walentynkowy prezent dla przyjaciółki, a do tego cena, w której trudno będzie znaleźć coś równie interesującego:) Śmiało mogę polecić:)

Ostatnio edytowany przez aga_candy (2011-02-03 12:38:38)

3

Ja przyjaciółki obdarowuję na Mikołajki. Raz dla zabawy wysłałyśmy do siebie walentynkowe kartki, ale miałyśmy wtedy po 15 lat.

4

nie pomogę, ja mężowi kupuję czekoladkę w kształcie serduszka i tyle big_smile
my mamy walentynki cały rok - jakoś nie przywiązuję wagi do tego święta ... smile

5

myślę że pomysł kolczyków jest bardzo dobry, mogą byc oczywiście serduszka ale tez o innym wzorze. A moze jakiś ładny wisiorek. W obliczasrebra.pl - znajdziecie i kolczyki serduszka i niewielkie przywieszki. W końcu liczy się sama pamięć i symbolika niż kosztowny prezent.

6

ja piekę dla wszystkich znajomych i rodziny serducha z galaretką big_smile
http://www.panitereska.pl/wp-content/uploads/2011/02/Serduszka-z-galaretk%C4%85-024-300x230.jpg
w/g przepisu z tego bloga
http://www.panitereska.pl/index.php/201 … galaretka/
a mój syn przygotowuje jak zwykle ładną kartę dla swojej sympatii smile

7

Hmm nie słyszałam jeszcze o pomyśle by w walentynki obdarowywać koleżanki prezentami... bez przedsady... to dzien zakochanych nie mikolajki smile

Ostatnio edytowany przez fryz (2011-02-09 13:29:48)

8

ja zawsze zanoszę rodzicom jakies czekoladki w kształcie serduszka, a przyjaciółce w zeszłym roku dałam muffinka z serduszkiem smile
koszt naprawdę niewielki, a od razu wszystkim przyjemniej...

9

A jakie pomysly macie dla swoich ukochanych?

10

ja już pisałam ... jw. nie robimy sobie jakiś prezentów, czekoladka, ramka ze zdjęciem, nic specjalnego

11

Ja ramke ze zdjeciem kupilam na mikolaja, taka urocza z balwankiem, wsadzilam do niej nasze baaardzo stare zdjecie big_smile

12

Krecik napisał/a:

ja piekę dla wszystkich znajomych i rodziny serducha z galaretką big_smile
http://www.panitereska.pl/wp-content/uploads/2011/02/Serduszka-z-galaretk%C4%85-024-300x230.jpg
w/g przepisu z tego bloga
http://www.panitereska.pl/index.php/201 … galaretka/
a mój syn przygotowuje jak zwykle ładną kartę dla swojej sympatii smile

Super wyglądają te ciasteczka ;-)

13

Ja wczoraj upieklam biszkopt z masa smietankowa, brzoskwiniami i obsyapałam go wiorkami kokosowymi. Niestety do weekendu juz chyba raczej nic nie zostanie big_smile

14

fryz napisał/a:

Ja wczoraj upieklam biszkopt z masa smietankowa, brzoskwiniami i obsyapałam go wiorkami kokosowymi. Niestety do weekendu juz chyba raczej nic nie zostanie big_smile

byłabym mocno zdziwiona jakby cokolwiek zostało yikes

15

justyna napisał/a:
fryz napisał/a:

byłabym mocno zdziwiona jakby cokolwiek zostało yikes

ja też, na samą myśl ślinka cieknie ;-)

16

1/2 blachy dalam rodzicom i siostrom... z reszty niestety sama musze sie tlumaczyc big_smile

17

Powiem szczerze, że ja już mam trochę dosyć tych przesłodzonych prezentów i jednak wybieram jakiś mniej kiczowaty prezent, także myślę, że taka koszulka jest lepszym pomysłem: http://fiberya.com/cgi-bin/webshop/skle … amp;fason= Jest i trochę romantycznie i trochę śmiesznie, na Walentynki jak znalazł wink

18

kupiłam!
byłam wczoraj w empiku i szukając czegoś dla siostry na urodziny trafiłam na prezent dla męża,a co tam! niech ma big_smile
kupiłam mu płytę iron maiden, której jeszcze nie ma big_smile tytuł bardzo romantyczny "666" big_smile

19

Ja też myślałam o prezencie w postaci cd, to miał być najnowszy album Linkin Park, ale piątek mam wolny i ruszam na obchód po sklepach, moje kochanie tak samo. Bylebyśmy na siebie nie trafili, żeby nie zobaczyć co jedno drugiemu kupuje.

20

moja przyjaciółka tak sobie kupuje ze swoim menem prezenty ... yikes
idą razem i wybierają sobie i albo od razu to biorą i płacą albo potem każde idzie oddzielnie i kupuje...
no cóż wink

21

A Wy dziewczyny jak byście wolały? Niespodziankę czy może chciałybyście same wybrać co dostaniecie? A jak z prezentem dla faceta? Pytanie:"Co chciałbyś na Walentynki?" czy niespodzianka?

22

Ja wolałabym niespodzianke. Nie taką codzienna typu płyta ale np. jakiś romantyczny gest. Rok temu jak wroclam po pracy (ja wrocilam po 20 jego juz nie bylo bo poszedl na nocna zmiane) w korytarzu staly roze w wazonach jedna za druga az do mojego pokoju z liscikami przypietymi do kazdej za co mnie kocha. A w pokoju byla moja ulubiona czekolada i dluuugi list. smile

23

Ja też wolałabym niespodziankę ;-)

24

zestaw czekoaldowy lub waniliowo-kokosowy SPA, masażery, olejki, świeczki, to chcę dostać a nie kupować!

25

hihi a moze olejek do masażu i wspólny masaż w walentynki smile mmm taki czekoladowy mi sie marzy....