51

Odp: Jaka bielizna

Hahahaha

52

Kiedyś byłam z takim, który nie poradził sobie z majtkami, które były wiązane tasiemkami na bokach tak jak dół od bikini. Do tego był w komplecie biustonosz zapinany z przodu - czarna magia.

53

Ale sie przed nim 'zabezpieczyłaś"! Sam by sobie nie poradził, ale pewnie by w końcu zdarł wszystko siłą:)

54

emilia_s292 napisał/a:

Poszedł ze swoją siostrą. Ona mu doradzała. Sam na pewno by dobrze nie wybrał.

A już myślałam że na pani w sklepie mierzył... Mogłoby być ciekawie...

55

Caroline napisał/a:

Ale sie przed nim 'zabezpieczyłaś"! Sam by sobie nie poradził, ale pewnie by w końcu zdarł wszystko siłą:)

Wytłumaczyłam mu i pokazałam jak się to robi.

56

Caroline napisał/a:
emilia_s292 napisał/a:

Dla kogo? nie każda pani chce, żeby na niej mierzono i nie każdy pan chciałby na pani zmierzyć.

57

niechcemisie napisał/a:
Caroline napisał/a:
emilia_s292 napisał/a:

Dla kogo? nie każda pani chce, żeby na niej mierzono i nie każdy pan chciałby na pani zmierzyć.

Dla mnie to nie byłoby ciekawe gdybym się dowiedziała że mierzył ją na innej kobiecie...

58

kto go tam wie? A siostra zeznaje co jej każe:)

59

emilia_s292 napisał/a:

Dla mnie to nie byłoby ciekawe gdybym się dowiedziała że mierzył ją na innej kobiecie...

I przypuszczam, że  Ty również nie pozwoliłabyś, żeby ktoś mierzył ją na Tobie. U mnie jest tak samo. Zastanawiam się tylko w jakim towarzystwie obracają się ludzie, którzy nie wierzą, że jest jeszcze jakaś moralność i to nie u naszych dziadków.

60

Caroline napisał/a:

I tu się mylisz. Siostra zazwyczaj by go odciągfnęła od takich pomysłów. Musisz albo mieć straszne rodzeństwo, albo nie mieć go wcale, że tak uważasz.

61

nie mam, ale widze co sie dzieje w innych rodzinach, że np. brat kryje to że z facetem siostry byli na panienkach i inne takie. Męska solidarność...

62

Brat powinien powiedzieć szwagrowi już w dniu ślubu - "Dbaj o nią i jej nie skrzywdź, bo jak nie to będziesz miał ze mną do czynienia." I taki pan dostałby wpier... od braciszka, gdyby ten braciszek był ok. Obaj są zdrajcami jeśli idą razem na panienki.

63

Caroline napisał/a:

nie mam, ale widze co sie dzieje w innych rodzinach, że np. brat kryje to że z facetem siostry byli na panienkach i inne takie. Męska solidarność...

Nie oceniaj wszystkich rodzin na podstawie innych, które znasz i to nie z najlepszej strony.

64

niechcemisie napisał/a:
Caroline napisał/a:

I tu się mylisz. Siostra zazwyczaj by go odciągfnęła od takich pomysłów. Musisz albo mieć straszne rodzeństwo, albo nie mieć go wcale, że tak uważasz.

Jego siostra, mimo że jest jej bratem, potrafi dogadać mu jesli chodzą mu głupie mysli po głowie. Być może dlatego że ona jest od niego starsza o 5 lat i super się dogadują i on liczy się z jej zdaniem. A w ogóle mój mąż jest wychowany tak, że skoro ma żonę to tylko jest żona i musi o nią dbać i nie dopuścić do czegoś co mogłoby zaszkodzić jego związkowi.

65

Sorry, nie sądziłam, że moje żarty cię urażą... Chyba jestem za młoda na to forum

66

Caroline napisał/a:

Sorry, nie sądziłam, że moje żarty cię urażą... Chyba jestem za młoda na to forum

to nie jest kwestia wieku a podejścia do pewnych zasad

emilia_s292 napisał/a:

To chyba zbyt skomplikowane dla facetów.

i tu się mylisz wink
mój doskonale wie co oznacza liczba a co literka w rozmiarze :]

kiedyś sam z siebie poszedł do sklepu i kupił mi komplet na Gwiazdkę w idealnym rozmiarze, recytując z pamięci mój rozmiar smile

67

justyna napisał/a:
Caroline napisał/a:

to nie jest kwestia wieku a podejścia do pewnych zasad

emilia_s292 napisał/a:

To chyba zbyt skomplikowane dla facetów.

i tu się mylisz wink
mój doskonale wie co oznacza liczba a co literka w rozmiarze :]

kiedyś sam z siebie poszedł do sklepu i kupił mi komplet na Gwiazdkę w idealnym rozmiarze, recytując z pamięci mój rozmiar smile

To masz pojętnego i wyjątkowego faceta! Tylko pozazdrościć.

68

Caroline napisał/a:

No, 22 lata to już raczej nie jesteś za młoda. Tylko może chciałabyś tak o sobie myśleć.

69

Tyle że nawet pani mi w sklepie powiedziała , że co firma to inna rozmiarówka. Jak zobaczyłam w sklepie miseczkę c w jednym z biustonoszy, to by mi w nią pół cycka nie weszło, a w gorset tak. wiem, że chodzi nie tylko o romiar miseczki, ale reszta była taka sama rzekomo w jednym i w drugim. Teraz noszę DD i muszę kupować nieliznę na rynku, bo w sklepach w moim mieście nie ma nic odpowiedniego, czego zupełnie nie rozumiem biorąc pod uwagę to co widzę na ulicy - czyli rozmiary innych pań. Są tylko takie mamuśkowate, ale żeby coś ładniejszego to u nas w sklepach już nie ma.

70

Albo szukaj w sklepach dla kobiet w ciąży i karmiących:)

71

niechcemisie napisał/a:

Tyle że nawet pani mi w sklepie powiedziała , że co firma to inna rozmiarówka.

zgadza się, ja też mam chyba w 3. rozmiarach bieliznę smile
a co do asortymentu sklepowego i stanu faktycznego naszych biustów, to wolę już nic nie pisać.... MA-SA-KRA!

edit: a ostatnio nawet pani w sklepie była zdziwiona jak przymierzałam kostium, bo firma się chyba naprawdę pomyliła.....  mieli tak zaniżoną rozmiarówkę, że zabrakło dla mnie skali wink

Ostatnio edytowany przez justyna (2010-07-07 16:02:55)

72

niechcemisie napisał/a:

Teraz noszę DD i muszę kupować nieliznę na rynku, bo w sklepach w moim mieście nie ma nic odpowiedniego, czego zupełnie nie rozumiem biorąc pod uwagę to co widzę na ulicy - czyli rozmiary innych pań. Są tylko takie mamuśkowate, ale żeby coś ładniejszego to u nas w sklepach już nie ma.

polecam internet - głównie brytyjskie sklepy, bravissimo, brastop no i polskie avocado ale tam ceny są horrendalne - taniej wychodzi sprowadzić z UK...

a w sklepach dla mam mają raczej szerokie, no i delikatne miękkie,  a ja takich nie lubię

73

Tp ja ze swoim biustem też bym musiała gdzieś indziej kupować bo u tu ciężko dostać.

74

emilia_s292 napisał/a:

Tp ja ze swoim biustem też bym musiała gdzieś indziej kupować bo u tu ciężko dostać.

Tobie mąż kupuje smile smile smile

75

Tylko, że kupił mi taką koszuleczkę z koronki a nie stanik sad