Odp: Nasze erotyczne fantazje
A musiałaś kiedyś zrezygnować z takiej znajomości?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A musiałaś kiedyś zrezygnować z takiej znajomości?
z wypowiedzi Niechcemisie wynika, że zdrada skoro jest już banalna i ie jest pociągająca jest przeciwieństwem nawet pociągającej wierności. To może być coś, wierność to coś co kojarzy mi się z klasą, z wysoką kulturą osobista i godnością
Kolorowapani, bardzo mi się podoba Twoja wypowiedź.
Zibbi, sztuką jest nie rozwijać pewnych znajomości w tym kierunku, choćby przez wzgląd na szacunek dla czyjegoś związku. Dobra, są nieszczęśliwe małżeństwa, narzeczeństwa itd. - tacy ludzie, jeśli nie potrafią rozwiązać swoich problemów pewnie się i tak rozstaną, ale dopóki są ze sobą, dopóki decydują się mimo wszystko razem być to należy to uszanować.
Ja tam szukam wolnej, nie będę szukał wśród zajętych, a tu chyba same zajęte?
Nie. Ale trochę mały wybór w tej stadninie ogierze. Nie no, sztuki świetne, tylko mało nas tu wszystkich trochę
.
To chyba te, co są tu same, wolą być same. Cóż, ich wybór...
Może też chcą mieć możliwość wyboru spomiędzy kilku kandydatów jeśli już?
Więc gdzie te chłopy, jak śpiewała Danuta Rinn?
Skoro laseczki tutaj są zajęte drogi zibbi znaczy, że są śliczne, apetyczne i powabne prawda?
A może podeślesz nam swoją fotkę Barbie, to ocenimy komisyjnie na forum?
Też bym chętnie zobaczył, ale nie wątpie że jesteście atrakcyjne:)
Zibbi, Twojej opaleniźnie do łokci nic nie dorówna...
Cały jestem opalony, chcecie sprawdzić?
To rzadko chyba jesteś w trasie.
ja chyba pójdę do solarium ponieważ chcę się wygrzać, a przy okazji oczywiście nabrać złotego koloru ciała, w przyszłym tygodniu idę na basen więc sami rozumiecie
Zamaskuje kombinezonem płetwonurka jak coś ![]()
Byłam wczoraj i wyszłam jak z egzotycznej plaży... polecam wszystkim!
Oglądałaś "Oszukać przeznaczenie"? Pamiętasz co się stało z miłośniczką solarium?
Ale nie biegam tam codziennie, tylko raz na 2-3 tygodnie żeby wygrzać sie i nabrać kolorków ![]()
Ja pamiętam tę scenę i przyznam, że boję się solarium od tego momentu - straszna była ta scena!
Jakby każdy sie tak wszystkiego bał to do dziś siedzielibyśmy na drzewach ![]()
Obserwując obecne zdziczenie obyczajów śmiem twierdzić, że niedługo na nie wrócimy:)
Ha ha! Poiskać Cię?
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź