151

Odp: Książki

Eeee tam we każdym sexszopie można taką lalke zobaczyć wink

152

U mnie nie ma, zwykła baba jest.

Aha, edytuję, żeby dodać: nie każdy facet chodzi do sexshopu, bo po co. Do kabiny video? Na kompie można zobaczyć. Po prasę? W każdym kiosku jest. Poza tym wielu się wstydzi.

Ostatnio edytowany przez niechcemisie (2010-09-29 10:54:03)

153

Tego nie wiem, choć wydaje mi się że najczęściej kupowanym towarem są wibratory itp., więc coś bardziej dla kobiet. Ale to tak myślę tylko.

154

Albo kupują je faceci którzy już nie mogą wink

155

Heh he he, albo.

156

Ksymena napisał/a:

Ale chyba więcej facetów tam wchodzi niż kobiet...

Zawsze można kupić przez internet i wtedy odpada wizyta w sklepie wink

157

Facet to się wstydzi nawet gumy kupić. Przynajmniej większość.

158

Tak więc zamiast w aptece to kupują w markecie zleżałe i potem są wpadki... A jak dziewczyna zapobiegliwa i się zaopatrzy w odpowiednie, to patrzą na nią jak na dziwkę...

159

Cóż, znam taką, o której wszyscy wiedzą, że dziwka i w szkole ta panienka wyciąga z torebki gumkę, udaje zawstydzenie i chowa ją z powrotem. Minę ma, pod tym udawanym zawstydzeniem, jakby pokazała gumę idiotkom, które będą ją podziwiać za to, że taka nowoczesna i że uprawia seks. Najlepsze jest to, że tą prezerwatywę pokazała nam - dziewczynom, które od wielu lat są w związkach, niektóre mieszkają z partnerami, a niektóre mają już dzieci, jedna nawet po rozwodzie jest.

160

Te co się tym "chwalą" to  chyba jakieś "ekshibicjonistki" - ja znam z kolei taką, co uwielbia opowiadać co i jak robiła - wygląda to tak, jakby to ona odkryła seks... Żałosne są takie osobniki, ale cóż, bez nich byłoby nudno...

161

O, cudownie to ujęłaś - "jakby to ona odkryła seks".
Ta też się chwali, ale nie każdemu, za to każdy, któremu się chwali rozpowiada dalej, więc wszyscy wszystko wiedzą.

162

Najśmieszniejsze, że podobno nie nosi majtek, z czego sama się zwierzała i ma dziurę w kroku w spodniach dresowych (tylko w takich chodzi) żeby teges bez ściągania. Z tego też się zwierzała dodając:"Jestem dobra w te klocki."

163

Ale dziecinada! Ona w ogóle wie co to jest flirt?

164

Póki co to tylko chwali się kogo zaliczyła. Dokładnie tego słowa używa:"Zaliczyłam metala, skina, hip-hopowca,..."
Nie wydaje mi się żeby wiedziala. Korzystają, bo czego mają nie skorzystać z takiej okazji, nie? Jak się sama prosi myśląc że jest taka cudowna skoro tak bardzo ją chcą.

165

A księdza albo zakonnika? Bo niektóre się tym właśnie chwalą...

166

Prędzej czy później pojawi się myślę jakiś kleryk. Przynajmniej w jej opowiadaniach wink

167

Miałam taką koleżankę w liceum, pisywała opowiadania, m.in. o romansie głównej bohaterki z księdzem itd. Co to chodzi po głowach dziewczynom??? Ale nic mi nie wiadomo, żeby wprowadziła fabułę w czyn - może żaden ksiądz nie chciał wink

168

U mnie był romansik księdza z uczennicą. Ale sam z siebie się skończył.

169

Ale miała skończone 16 lat? Bo jak nie, to parę lat temu była to pedofilia...

170

Miała 15 i sama się pchała.