Odp: Najdziwniejsze miejsca na seks
A zdradzisz nam jak tu trafiłeś do nas?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A zdradzisz nam jak tu trafiłeś do nas?
A trafiłem tutaj poprzez moją pracę
przeglądałem strony internetowe... i na jednej z nich był link właśnie tutaj do was ![]()
Jedni myślą o seksie częściej inni rzadziej. Ja NIGDY wcześniej tak nie miałam, ale przy moim chłopaku myślę o tym co chwilę.
A z tym zrozumieniem drugiej strony to jest tak moim zdaniem - ROZMOWA. My kobiety mamy mnóstwo cech wspólnych, ale jednak nie jesteśmy wszystkie takie same i każda z nas powinna odkryć siebie przed facetem na tyle ile chce, na ile mu ufa i na tyle, aby umożliwić mu rozumienie jej i traktowanie tak jak tego pragnie. Wielu spraw mężczyzna nie zrozumie, bo myśli innymi kategoriami i pozostaje mu zaakceptować fakt, że istnieją pewne różnice w myśleniu, odczuwaniu, postępowaniu pomiędzy kobietami a mężczyznami. My też pewnych rzeczy nie ogarniemy. Ot choćby częsta nieporadność facetów w sytuacji, kiedy kobieta płacze ich zdaniem bez powodu i lamentuje. Druga kobietka w mig by ją zrozumiała. Facet widząc problem myśli przede wszystkim o konkretnym rozwiązaniu, kobieta szuka pocieszenia, poczucia czyjejś obecności . Teraz to już chyba wszyscy o tym więdzą , bo sporo się o tych różnicach mówi, ale naprawdę, trzeba stale mieć je na uwadze - żyje się wtedy łatwiej. A całym sekretem jest porozumiewanie się, mówienie o swoich oczekiwaniach względem partnera.
Dokładnie o tym właśnie mówię
nigdy tak do końca mężczyzna nie zrozumie kobiety i na odwrót... i to w 100 % wcale nie jest wymagane... ważne jest to by się akceptowali... rozmawiali... wierzyli w siebie...
zgadzam się... w dzisiejszych czasach bardzo często się teraz mówi o tych różnicach... i bardzo dobrze... bo teraz oby dwie strony będą potrafiły poznać to od innych stron.. i z innej strony na to spojrzeć ![]()
...i przy okazji wszystko się komplikuje na nowo ![]()
A trafiłem tutaj poprzez moją pracę
przeglądałem strony internetowe... i na jednej z nich był link właśnie tutaj do was
A możemy wiedzieć w jakiej branży pracujesz? Ja obstawiam kosmetyczną...:)
O widze że konkurencja sie pojawiła ![]()
Ksymena, Summerlove, fe... ślina Wam cieknie.
hehe
nie nie... wcale nie kosmetycznej...
pracuje w dziedzinie medialnej... ![]()
a czemu to ślina komuś cieknie ?:)
Ostatnio edytowany przez Bobson (2010-09-29 13:02:31)
pracuje w dziedzinie medialnej...
a konkretnie?
cześć wszystkim dawno mnie tutaj nie było uuuuuuuuuuu
O, cześć, znowu pojawiłeś się i zniknąłeś...
No i gdzie się podziewasz kolego?
I...? Wystarczy że jesteś? Trochę mało jak na mój gust...
Każde miejsce jest dobre, osobiście nie cierpię seksu w wodzie i na łonie natury - wtedy wszystko jest takie mało romantyczne w sensie obnażone, widać cellulit i wszelkie niedoskonałości. Według mnie świece oraz piękna muzyka to najlepszy afrodyzjak
Można wiesz... wieczorem ![]()
Próbowałeś???
A Ty?
Nie, ale wszystko przede mną ![]()
Ja mam ochotę na kabinę prysznicową, tylko kabiny brak ![]()
Zawsze możecie wyjechać na weekend do pensjonatu z takową i wiesz... nie wychodzić przez dwa dni z niej ![]()
W wodzie może być fajnie, tylko według mnie nie w kabiniec natryskowej bo to mało romantyczne, ale np. ja osobiście widzę takie rozwiązanie: ogromna wanna, najalepiej jacuzzi z bąbelkami, wielka łazienka w której palą się piekne, aromatyczne świece, w tle muzyka. Chociaż są też takie sypialnie gdzie wanna jest w tym samym pokoju, w montowana w podłogę lub na specjalnym podwyższeniu, to dopiero czad
Masz fantazje dziewczyno
Tylko uważaj jak już sobie taką wanne sprawisz żeby sie w nocy w niej nie utopić jak wstaniesz po ciemku ![]()
No tak, to cenna uwaga, raczej w blokach gdzie pod spodem mam windę nie będę mogła zainstalowac takiego szaleństwa, a szkoda. Natomiast pływac umiem, więc spokojna głowa:) A Ty nie chciałbyś takiej wanny?A może masz lepsze pmysły???
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź