Odp: Pierwsza miłość , jak ją wspominacie?
Chyba po tym śledzeniu wolałabym mieć święty spokój...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba po tym śledzeniu wolałabym mieć święty spokój...
To głupek jest. Związał się z jakąś dziewczyną i nawet razem z nią kiedyś podjechał pod pracę koleżanki. No to już jest totalne szaleństwo.
w głowie ma coś nie poukładane, dobra koniec kolesia !:D
To na co zmieniamy temat? ![]()
No właśnie. Na innego kolesia?
....mmmmmm.....
No widzicie
Jak nie faceci, to nie ma o czym gadać ![]()
Skoro temat jest "Pierwsza miłość" i mamy nie rozmawiać o facetach to pozostaje: nasze mamy albo serial na Polsacie - wybierajcie. Nic innego nie kojarzy mi się z pierwszą miłością. No dobra, może jeszcze aktorzy i piosenkarze, którzy nam się podobali w szczeniackich czasach.
tyle że jak podkochiwałam sie w piosenkarzu czy aktorze, to najczęściej był on płci męskiej, więc nadal tematu brak
![]()
O Pierwszej miłości na Polsacie, bardzo lubię:D
Ja nie oglądam, to się nie wypowiem
Ale Justyna - trafna uwaga ![]()
Cóż zrobić, skoro z dwóch propozycji (mama i serial) Taml92 wybrała serial, to ok. Kiedyś przychodziliśmy do chłopaka akurat o tej porze, kiedy się zaczynał, więc zanim on coś przygotował to ja sobie oglądałam. teraz nie bardzo wiem co się tam dzieje, ale nie lubię Marysi i tego jej pierwszego fagasa, nie pamiętam jak mu tam, wysoki brunet. Wiem, że są parą w realu, poza serialem. Nie powiedziałabym, że od siebie pasują z wyglądu, ale przecież nie wygląd się liczy. być moze połączyła ich... pierwsza miłość.
Marysia i Paweł
Oj jajca jajca, dzisiaj Anka się wybudziła ze śpiączki
[ pewnie nie wiesz kto to] ![]()
Czekaj czekaj... ta co leki brała. Nie widziałam tylko, że w śpiączce była ![]()
Twoim zdaniem Marysia i Paweł powinni być ze sobą?
Ehh czuję się odrzucona
jestem zupełnie poza tematem
![]()
Powinni, mam nadzieję, że będą. Ninek a Ty co oglądasz?;)
Ninek, nie możesz się tak czuć. Nie wolno
Właśnie, co oglądasz?
Julię oglądam
I czasami Na wspólnej... I to by było na tyle mojej kariery serialowej ![]()
"Na Wspólnej" lubię. Jak jestem w chłopaka w weekendy to oglądam w sobotę powtórki z całego tygodnia.
Znowu piszę z moją pierwszą miłością!:D
Jakieś szczegóły? No pochwal się ![]()
Hm... co to będzie? co to będzie?
Mogłabyś zostawić swojego aktualnego dla niego, gdyby Ci zaproponował, że może byście spróbowali jeszcze raz?
Wydaje mi się, że tak. Z aktualnym jestem już 3 lata. Z byłym byłam 8 msc ale on jest inny, całkiem inny. nie jest taki cipowaty i nie gada o ślubie i rodzinie a to mnie kręci !
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź