Temat: Feromony ... czy naprawdę działają ?

Dużo czytałam o Feromonach ... i zawsze korciło mnie by kupić flakonik . Jednak nie jestem przekonana co do działania tych " eliksirów miłości " . Czy któraś z Was uzywała takich perfum ? Działają tak jak zapewniają producenci ?

2

Odp: Feromony ... czy naprawdę działają ?

Też chciałam sie o to zapytać.
Ostanio Pani namawiała mnie na zakup takiego "cudu" lecz jak się zapytałam ile w tym cudnym perfumie jest tego feromonu to sie okazało że bardzo mało...

gdzieś słyszałam, że najlepszym feromonem jest zapach kobiety - wydzielany np po wysiłku (ale nie pot:P)

3

też słyszałam ze najlepszym feromonem jest to " coś " co wydziela  kobieta /mężczyzna po wysiłku . Tylko na jednych taki feromon działa odpychająco a na innych przyciągająco . Ciekawe czy tak samo jest z tymi perfumami ?

4

Można kupić czyste (nazwijmy to tak;)) feromony ale mały flakonik jest bardzo drogi i chyba nie chce mi sie na to tyle kasy wydawać tak w ciemno;) Bo mi jej po prostu szkoda tongue

5

mi tak samo ... no chyba ze miałabym tą pewność że działają dosłownie na każdego faceta hehe big_smile

6

Niby na facetów działa jak się od czasu do czasu używa męskich perfum tongue

I vice versa smile

7

ooo tego to nie słyszałam tongue
A ciekawe hehe

8

Mojej mamy koleżanka tak się czasem perfumowała - bo gdzies o tym wyczytała tongue i niby miała większe zainteresowanie wsród płci brzydkiej wink

9

hehe ciekawe ... swoją drogą moja ciotka kiedyś pryskała się męskimi dezodorantami i nawet taki jeden dała mojej mamie w prezencie ... bo jej się zapachy męskie podobały a damskie były takie mało " wyraźne " tongue Nie wiem jak teraz

10

Ja to mojemu jak podebrałam jego perfum bo tak mi sie podobał i wszystkie koleżanki się nim zachwycały jaki to mam ładny perfum tongue i nie wierzyły, że to męski big_smile

11

a to ciekawe smile a jaki zapach to był ? Męskie intensywniej pachną , łatwiej je wyczuc - i moze dlatego tak działają ?

12

Sun Man - Jil Sander

być moze - ale też na każdym inaczej perfum pachnie wink. One na pocztaku mocne ale poźniej sie takie owocowe robią smile

Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-10-06 19:47:16)

13

ojj chyba jutro popsikam się męską perfumą tongue
Zobaczymy jak zadziała na otoczenie hehe

14

Ja ostatnio używam feromony - perfumy Love&Desire, bardzo ostatnio promowane w sieci, taki różowy flakonik. Muszę powiedzieć jedno, że pięknie pachną, raczej nie sądzę, żeby jakoś specjalnie działały na mojego szefa, ale ten zapach mnie nawet troszkę podnieca...

15

A mogłabys cos więcej o nich smile?

Np jaki zapach?
Jaka cena i gdzie kupiłaś smile

16

Proponuję wygrać:

http://urodaizdrowie.pl/konkurs-zapach-milosci  wink

17

Pewnie tak wielka konkurencja, że nie będzie szans wink

18

Dla mnie perfum powinien ladnie pachniec, a jak ladnie pachnie to zadziala na facetow na pewno bez zadnych feromonow tongue

19

blue - ładnie pachnieć - pojecie względne tongue. Dla Ciebie to super zapach dla kogos innego to smrodek.
Np mój używa Farenhaita (dobrze napisane?) czerwonego - dla mnie on pachnie jakimś zielskiem i jest ohydny - a mojemu się bardzo podoba.

Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-10-07 09:08:05)

20

A ja mam mus do ciala z feromonami - na mojego meza dziala tongue

21

dlamnie feromony to bujda:D

22

Mysl ze glownie dziala to kobietom na psychike - czuja sie atrakcyjniejsze, pewniejsze siebie smile
Czy na prawde dzialaja ... coz naukowcy twierdza ze tak smile Ja niedawno wygralam zestawik takich kosmetykow - fajnie pachna:)

23

Antalis napisał/a:

A ja mam mus do ciala z feromonami - na mojego meza dziala tongue

Jaki to mus ??? Coś więcej chce o nim wiedzieć big_smile

Pochwal sie:)

24

Ja mam o zapachu melona & arbuza z serii Tutti Frutti produkuje je Farmona. Mam tez olejek do kapieli i zel ale najbardziej lubie mus smile Wystepuje tez w zapachu mango & brzoskwinia orazchyba figi & daktyle.

25

Widziałam chyba naallegro ale będę musiała sie skusić chociaz te mieszanki zapchowe - troszke nie w moje gusta wink