101

Odp: Świąteczny wątek

ja mam problem z prezentami moje dziewczyny już są duże 10 i 15 lat i lalką może młodsza  jeszcze sie zadowoli my scene ale stara kopa to inna rozmowa ...

102

może jakiś kosmetyk dla nastolatek? albo książka?

103

tak chyba myślę że będzie to najlepsze , książki uwielbia i kosmetyki też przecież używa !

104

No dla 15stki to kosmetyki fajna sprawa smile
Jakieś błyszcyzki czy balsamy o przecudnym zapachu smile tego nigdy za wiele smile
Bujnij sie do Drogerii Natura - teraz sa ciekawe promocje tam smile

105

Sama bym chciała być nastolatką - dla tych kosmetyków smile

106

kosmetyków nigdy i w każdym wieku nie za dużo smile

A ja właśnie kupiłam tacie taki specjalny SOLAR SHOWER (nie śmiejcie się) - on jeżdzi często na działkę na Mazury, tam jest tylko przyczepa kempingowa, a to coś napełnia się wodą, bardzo szybko nagrzewa się od słońca, wiesza się na jakiejś gałęzi, ma końcówkę prysznicową i prawie jak w domu można wziąć prysznic smile

107

ja mojemu tacie chyba kupię leksykon krzyżówkowicza wink i coś do tego smile
nie wiem co mamie kupić...

108

Mój syn chce zamek Fisher price .... ale w Polsce nie ma możliwości kupienia go, bo był produkowany w latach 1997-1998 ale widziałam na ebay - ale tam nie mam konta i .... a te co mu pokazuje i namawiam z mezem nie podobaja mu sie

109

asiula83 napisał/a:

Mój syn chce zamek Fisher price .... ale w Polsce nie ma możliwości kupienia go, bo był produkowany w latach 1997-1998 ale widziałam na ebay - ale tam nie mam konta i .... a te co mu pokazuje i namawiam z mezem nie podobaja mu sie

tam zalożenie konta to nie problem, tyle, że trzeba troszkę poczekać... az aktywują konto i wiadomo dostawa rzeczy- tak mi kumpela mowiła

110

Ja dla 10 letniej córki szwagierki kupiłam perfumy z Hannah Monntana i taki rzutnik do rysowania...

111

a dla siostry na 2 roku studiów ?? co kupić ?? kosmetyki i ciuchy podbiera mamie wink

112

ja jestem studentką IIroku big_smile
i marzy mi się nowa prostownica, bo w starej pękła mi płytka sad
poza tym nie pogardziłabym jeszcze lokówką, depilatorem czy bonem na zakupy kosmetyczne lub ubraniowe tongue

113

jeśli kosmetyki podbiera mamie to dobry znak, że trzeba coś jej kupić wink
wiem, że szkoła średnia początek studiów, to wiek kiedy najczęściej nie opływa się w gotówkę, a kosmetyki zawsze trzeba mieć smile
może podpytaj czego używa i jej kup, tak żeby na 100% trafić

114

Tak podpytać najlepiej, bo szkoda pieniędzy na nietrafione prezenty.

115

kurcze,tak myślicie? Wydawało mi się, że właśnie kosmetyki to tak mało oryginalnie (choć ja nie pogardzę, ale jestem już na swoim, a to co innego ), aa ma mamę i raczej jej nie zabraknie czegoś... Ale może faktycznie pomyślę nad jakimś oryginalnym fajnym kosmetykiem... smile

116

balsamy pachnace owocami, zestawy do kąpieli- tego nigdy za wiele tongue

Wchodze wczorj na poczte a tam choinka neutral

117

Poczt przypomina o świętach, bo zawczasu trzeba wysłać przesyłki, by zdążyły dojść... big_smile

118

eeee
niekoniecznie tongue

119

No różnie to bywa...

120

ja w tamtym roku jednego prezentu zamówionego z allegro niestety nie zdążyłam już dostać sad więc lepiej nie ryzykować i kupić wcześniej

121

też miałam związaną z tym historię paczka przyszła jakiś tydzień po nowym roku

122

ja we wrześniu zamawiałam ubranko na chrzest i przyszło dwa dni po sad
musiałam na szybko kupować coś na mieście, było dużo brzydsze i droższe sad sad sad
co najgorsze... okazało się, że listonosz po prostu ZAPOMNIAŁ zostawić awizo!!!!!!!!!!!
zrobiłam im awanturę na poczcie i dobrze, bo się okazało, że nie ja pierwsza - wywalili go...

123

ponieważ nie ma nie w domu w dzień to niestety muszę z awizami latać na pocztę, ale kiedyś byłam w domku cały dzień i co? wieczorem patrzę - a tam awizo! widocznie czasem nie chce im się nosić co większych przesyłek ...

124

a.filipowska napisał/a:

kiedyś byłam w domku cały dzień i co? wieczorem patrzę - a tam awizo! widocznie czasem nie chce im się nosić co większych przesyłek ...

mam to samo... ale tu nie chodziło o paczki - nawet listy polecone były awizowane... listonoszowi nie chciało się dzwonić i wchodzić na ... PARTER! wypisywał awiza i tyle...

125

masakra...