Odp: Świąteczny wątek
ja mam problem z prezentami moje dziewczyny już są duże 10 i 15 lat i lalką może młodsza jeszcze sie zadowoli my scene ale stara kopa to inna rozmowa ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja mam problem z prezentami moje dziewczyny już są duże 10 i 15 lat i lalką może młodsza jeszcze sie zadowoli my scene ale stara kopa to inna rozmowa ...
może jakiś kosmetyk dla nastolatek? albo książka?
tak chyba myślę że będzie to najlepsze , książki uwielbia i kosmetyki też przecież używa !
No dla 15stki to kosmetyki fajna sprawa ![]()
Jakieś błyszcyzki czy balsamy o przecudnym zapachu
tego nigdy za wiele ![]()
Bujnij sie do Drogerii Natura - teraz sa ciekawe promocje tam ![]()
Sama bym chciała być nastolatką - dla tych kosmetyków ![]()
kosmetyków nigdy i w każdym wieku nie za dużo ![]()
A ja właśnie kupiłam tacie taki specjalny SOLAR SHOWER (nie śmiejcie się) - on jeżdzi często na działkę na Mazury, tam jest tylko przyczepa kempingowa, a to coś napełnia się wodą, bardzo szybko nagrzewa się od słońca, wiesza się na jakiejś gałęzi, ma końcówkę prysznicową i prawie jak w domu można wziąć prysznic ![]()
ja mojemu tacie chyba kupię leksykon krzyżówkowicza
i coś do tego ![]()
nie wiem co mamie kupić...
Mój syn chce zamek Fisher price .... ale w Polsce nie ma możliwości kupienia go, bo był produkowany w latach 1997-1998 ale widziałam na ebay - ale tam nie mam konta i .... a te co mu pokazuje i namawiam z mezem nie podobaja mu sie
Mój syn chce zamek Fisher price .... ale w Polsce nie ma możliwości kupienia go, bo był produkowany w latach 1997-1998 ale widziałam na ebay - ale tam nie mam konta i .... a te co mu pokazuje i namawiam z mezem nie podobaja mu sie
tam zalożenie konta to nie problem, tyle, że trzeba troszkę poczekać... az aktywują konto i wiadomo dostawa rzeczy- tak mi kumpela mowiła
Ja dla 10 letniej córki szwagierki kupiłam perfumy z Hannah Monntana i taki rzutnik do rysowania...
a dla siostry na 2 roku studiów ?? co kupić ?? kosmetyki i ciuchy podbiera mamie ![]()
ja jestem studentką IIroku ![]()
i marzy mi się nowa prostownica, bo w starej pękła mi płytka ![]()
poza tym nie pogardziłabym jeszcze lokówką, depilatorem czy bonem na zakupy kosmetyczne lub ubraniowe ![]()
jeśli kosmetyki podbiera mamie to dobry znak, że trzeba coś jej kupić ![]()
wiem, że szkoła średnia początek studiów, to wiek kiedy najczęściej nie opływa się w gotówkę, a kosmetyki zawsze trzeba mieć ![]()
może podpytaj czego używa i jej kup, tak żeby na 100% trafić
Tak podpytać najlepiej, bo szkoda pieniędzy na nietrafione prezenty.
kurcze,tak myślicie? Wydawało mi się, że właśnie kosmetyki to tak mało oryginalnie (choć ja nie pogardzę, ale jestem już na swoim, a to co innego ), aa ma mamę i raczej jej nie zabraknie czegoś... Ale może faktycznie pomyślę nad jakimś oryginalnym fajnym kosmetykiem... ![]()
balsamy pachnace owocami, zestawy do kąpieli- tego nigdy za wiele ![]()
Wchodze wczorj na poczte a tam choinka ![]()
Poczt przypomina o świętach, bo zawczasu trzeba wysłać przesyłki, by zdążyły dojść... ![]()
eeee
niekoniecznie ![]()
No różnie to bywa...
ja w tamtym roku jednego prezentu zamówionego z allegro niestety nie zdążyłam już dostać
więc lepiej nie ryzykować i kupić wcześniej
też miałam związaną z tym historię paczka przyszła jakiś tydzień po nowym roku
ja we wrześniu zamawiałam ubranko na chrzest i przyszło dwa dni po ![]()
musiałam na szybko kupować coś na mieście, było dużo brzydsze i droższe
![]()
co najgorsze... okazało się, że listonosz po prostu ZAPOMNIAŁ zostawić awizo!!!!!!!!!!!
zrobiłam im awanturę na poczcie i dobrze, bo się okazało, że nie ja pierwsza - wywalili go...
ponieważ nie ma nie w domu w dzień to niestety muszę z awizami latać na pocztę, ale kiedyś byłam w domku cały dzień i co? wieczorem patrzę - a tam awizo! widocznie czasem nie chce im się nosić co większych przesyłek ...
kiedyś byłam w domku cały dzień i co? wieczorem patrzę - a tam awizo! widocznie czasem nie chce im się nosić co większych przesyłek ...
mam to samo... ale tu nie chodziło o paczki - nawet listy polecone były awizowane... listonoszowi nie chciało się dzwonić i wchodzić na ... PARTER! wypisywał awiza i tyle...
masakra...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź