Odp: konkurs zorganizowany przez urodaizdrowie.pl
Chodzi tylko o maseczki do twarzy, czy np. do stóp też może być albo do włosów?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chodzi tylko o maseczki do twarzy, czy np. do stóp też może być albo do włosów?
To są i do stóp???!!! Czego to ludzie nie wymyślą! Boją się zmarszczek na stopach ![]()
Dziewczyny! Dostaliśmy od firmy Ziaja i Soraya cała pakę maseczek, więc bierzcie udział w konkursie i dodawajcie swoje ulubione maseczki tutaj:
ja już dodałam kilka ![]()
To są i do stóp???!!! Czego to ludzie nie wymyślą! Boją się zmarszczek na stopach ;)
Ja mam z Avonu wygładzającą, fajna.
Inne firmy też mają wcale nie gorsze a tańsze. A te kosmetyki w sprzedazy bezpośredniej to tylko jadą na opinii i reklamie, wcale nie są takie rewelacyjne
nie używałam maseczek Ziaja, ale jestem bardzo przekonana do ich produktów, uwielbiam serię Sopot SPA uzywałyscie ją?
te maseczki Ziaji to nowość, też ich jeszcze nie używałam ![]()
a serię sopot SPA kojarzę, bardzo lubię ich kosmetyki! sa naprawdę świetne i do tego tanie ![]()
Ziaja jest super, nawet nie potrzebuje reklamy bo wiele osób przekonało się do niej
Inne firmy też mają wcale nie gorsze a tańsze. A te kosmetyki w sprzedazy bezpośredniej to tylko jadą na opinii i reklamie, wcale nie są takie rewelacyjne
Jeśli chodzi o Avon, to mam kilka sprawdzonych kosmetyków... resztę o d... wytłuc. I tak wolę kupować w drogerii, zwłaszcza w Naturze. Lubię dotknąć, obejrzeć, przeczytać przed zakupem. Avonu chciałam spróbować i na kilku produktach się przejechałam, a kilkoma byłam zachwycona. Czyli normalka.
Czy już dodałyście przepis na swoje ulubione nalewki, drinki, poncze?
ja jeszcze nie dodałam ![]()
ale chyba zaraz dodam na swoją cytrynówkę chociaż... jeszcze jej nie próbowałam ![]()
Ja też jeszcze nie dodałam a .............. też mam dobry i wypróbowany przepis na ....... cytrynówkę!
Piłam kiedyś rewelacyjną u znajomej. Taką właśnie robioną.
ja uwielbiam pigwówkę! babcia mojego kolegi robiła pyszną!
Emilia, to ja czekam na Twój sprawdzony sposób ![]()
boli mnie lewa łopatka - przewiało mnie i taka połamana cały dzień siedzę ... boli ![]()
nie ma sprawy... na pewno dodam przepis : jest sprawdzony i pyszny!
Wszystkie błyskawiczne kucharki zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie: jak zrobić obiad w 30 minut z marką Łowicz!
Z Łowiczem to i przyjęcie wystawić można w 30 min. - wszystko gotowe ![]()
Polecamy konkurs kulinarny z Kamis na ulubione dania, które zapisały się w waszej rodzinnej tradycji
o kurcze ... kilka takich przepisów już wrzuciłam do bazy przepisów... m.in. konfitury z pomidorów czy zapiekanka ziemniaczana... i co teraz? ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź