51

Odp: długość związku

tak, bycie singlem ma swoje niewątpliwe plusy smile
a co do nazywania, to właśnie próbuję sobie przypomnieć jak to było z nami, ale nie pamiętam - raczej chwytaliśmy chwilę i nei nazywaliśmy tego smile smile

52

a ja już 10 lat...

53

nam w sierpniu minie 5 rocznica ślubu smile a znaliśmy się wcześniej jeszcze jakiś 3 lata chyba

54

agf napisał/a:

nam w sierpniu minie 5 rocznica ślubu smile a znaliśmy się wcześniej jeszcze jakiś 3 lata chyba

Cudownie!!! Ja jeszcze nie jestem zaobrączkowana, ale mieliśmy piątą rocznicę poznania się.

55

a my nie obchodzimy rocznic poznania się i czasem liczymy ile jesteśmy razem i nie możemy się doliczyć... ale będą już 4 lata... a ok. 1,5 roku mieszkamy razem i planujemy ślub big_smile

56

justyna napisał/a:

a my nie obchodzimy rocznic poznania się i czasem liczymy ile jesteśmy razem i nie możemy się doliczyć... ale będą już 4 lata... a ok. 1,5 roku mieszkamy razem i planujemy ślub big_smile

W tym związku to ja liczę, bo lubię takie pierdółki. Taki dzień jakoś fajniej wygląda jak się mówi  o tym ile się znamy i tak wspominamy sobie, rozmawiamy  o  tym jak to było, co się zmieniło. Obchodzimy odświętnie tylko rocznicę związku. Mamy na uwadze jeszcze poznania się i pierwszego seksu, te dwie.

57

Fajnie jest tak obchodzić różne rocznice. My po ślubie ograniczyliśmy się tylko do jednej - rocznicy ślubu, ale i tak fajnie

58

agf napisał/a:

Fajnie jest tak obchodzić różne rocznice. My po ślubie ograniczyliśmy się tylko do jednej - rocznicy ślubu, ale i tak fajnie

no my czekamy na rocznicę ślubu, a teraz jakoś nie brakuje nam tego, mamy tysiąc innych świąt np. dzień buziaka obchodzony średnio raz w tygodniu wink

59

ależ fajny dzień! pierwszy raz słyszę by ktoś taki dzień obchodził :0

60

agf napisał/a:

ależ fajny dzień! pierwszy raz słyszę by ktoś taki dzień obchodził :0

no wiesz co?? my go mamy czasem, to  On zapoczątkował, kupił mi kiedyś książkę a ja pytam z jakiej okazji a on zdziwiony jak to? nie wiesz? dziś dzień buziaka big_smile no i się zaczęło wink

61

kurcze, muszę mojego opierdzielić, że nie zna tego dnia ... big_smile

62

agf napisał/a:

kurcze, muszę mojego opierdzielić, że nie zna tego dnia ... big_smile

daj spokój... co za chłop! z kim Ty żyjesz? wink

63

Masz rację. Muszę poważnie przemyśleć swój związek! wink

64

agf napisał/a:

Masz rację. Muszę poważnie przemyśleć swój związek! wink

no, ja Ci dobrze radzę, zastanów się ...
ślub ślubem, miłość miłością, ale wiesz... może jeszcze znajdziesz kogoś obeznanego... nigdy nie jest za późno, masz jeszcze szansę odmienić swoje życie na lepsze big_smile

a swoją drogą - może zrób mu kiedyś taką soprajs wink
kup drobny prezent, upiecz ciasto ...
hmmm smile

65

to jest dobry pomysł, wiesz? jak znajdę odpowiednie warunki (czyt. jak go nie będzie dłużej w domku) to coś przygotuję wink

66

agf napisał/a:

to jest dobry pomysł, wiesz? jak znajdę odpowiednie warunki (czyt. jak go nie będzie dłużej w domku) to coś przygotuję wink

super, na pewno będzie zachwycony smile
takie niespodzianki dodają pikanterii w związku, myślę że nawet nie musisz czekać aż wyjedzie, po zwykłym dniu pracy niespodzianka może być jeszcze bardziej zaskakująca - bo wtedy  na pewno się nie będzie spodziewał żadnych ekscesów wink

67

Wogóle fjnie żeby w związku była jedna takla własna rocznica, wymyślona przez parę albo dzień wymyślony przez nich - to jest super.

68

ogólnie myślę, że fajne są  takie dni czy rytuały stworzone przez parę - my na przykład idąc spać ZAWSZE mówimy sobie dobranoc i dajemy cmoka smile Niby nic, a jednak coś znaczy

69

my też nie zaśniemy bez cmoka wink
i jak się rano rozstajemy to tak samo, pożegnaniom nie ma końca - on na klatce, ja w szlafroczku na bosaka (czasem aż sąsiedzi się śmieją) wink

70

fajne to takie i sympatyczne smile mam nadzieję, że z biegiem lat nam nie przejdzie smile

71

agf napisał/a:

fajne to takie i sympatyczne smile mam nadzieję, że z biegiem lat nam nie przejdzie smile

ja też mam nadzieję smile

nawet jak się poprztykamy to staramy się przed snem pogodzić i dać buziaka,żeby nie zasypiać nadąsanym i tyłkami do siebie  smile

72

najgorsze są "ciche dni" koszmar, człowiek się dusi w środku i męczy strasznie

73

ewka_sak napisał/a:

nie wiem nic na ten temat big_smile

74

justyna napisał/a:
ewka_sak napisał/a:

nie wiem nic na ten temat big_smile

Ja miałam z byłym "marsze milczenia", kiedy to odprowadzał mnie do domu bez słowa. Ja jestem inna - zrobię awanturę i to od razu, wykrzyczę wszystko, nie potrafię utrzymać języka za zębami. Wtedy , przy tamtym pajacu musiałam, przy nim wogóle nie byłam sobą, bleee...

75

To chyba najbardziej męczy - nie móc czy nie umieć przy kimś być sobą... Ale mogłaś to jakoś spożytkować, np. zdawać do szkoły aktorskiej smile