Odp: długie, czy krótkie?
Nigdy nie mogłam przyzwyczaić się do długich paznokci. Noszę max o,5 cm.
Każdy inaczej czuje się w swojej skórze, tu-paznokciach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nigdy nie mogłam przyzwyczaić się do długich paznokci. Noszę max o,5 cm.
Każdy inaczej czuje się w swojej skórze, tu-paznokciach
Ja uwielbiam mieć długie, pomalowane i zadbane paznokietki ! oczywiście długość z umiarem ;P Niestety czasami brak czasu na ciągłe malowanie i pielęgnacje, Hybryda jest dobrym wyjściem jedyny minus to to że nie można za często zmieniać koloru, chociaż zawsze można lakier po hybrydzie pomalować
Ja czekam az mi mój jeden odrośnie..
i lubię dłuuugie paznokcie,choc może nie tak do przesady długie
Ja od jakiegoś czasu zajmuję się na poważnie stylizacją paznokci Zrobiłam odpowiednie kursy, posiadam certyfikaty i od jakiegoś czasu pracuję w salonie kosmetycznym... Z ręką na sercu muszę przyznać, że obecnie szał robią długie paznokcie w kształcie migdałków, ale nie brakuje również klientek, które wybierają klasykę - french na krótkich paznokciach
Kiedyś długie... i to tipsy i to zelowanie... teraz krótkie, jak najkrótsze, najlepiej french:-) wygląda to kobieco i schludnie:-) takie długie są niepraktyczne przy codziennych pracach domowych:-) i często się łamią i odpadają:(())))
Ja osobiście po prostu nienawidzę bardzo krótkich paznokci, a już takie przy skórze obcięte doprowadzają mnie po prostu do szewskiej pasji. Nie znoszę! Dla mnie paznokcie muszą być co najmniej półdługie, a już najlepiej jak są długie. Na szczęscie nie muszę korzystać z tipsów.
Jak wiadomo, paznokcie są wizytówką każdej kobiety, więc powinny być długie, piękne i zadbane Ja preferuję tylko i wyłącznie długie
Ale mam klientki, które lubują się w krótkich
Wszystko zależy od tego, kto jaką ma pracę i na jakie może sobie pozwolić, ale bez względu na to paznokcie powinny być zadbane
Od zawsze noszę długie Jestem już do nich tak przyzwyczajona, że nie przeszkadzają mi ani w pracy ani w domu
Lubię mieć piękne, długie i zadbane paznokcie
Uważam, że dłonie są wizytówką kobiety, dlatego staram się dbać o nie jak najlepiej potrafię
Sama sobie robię manicure lub chodzę do kosmetyczki
zdecydowanie najważniejsze jest to czy są zadbane, bo kto by chciał patrzeć na jakieś poobgryzane i pozadzierane. Ale jak to się mówi "dłonie wizytówką człowieka". Czyli, że my jako płeć piękna powinnyśmy mieć paznokcie zadbane, ale czy długie? To zależy chyba tylko i wyłącznie od gustu
Uwielbiam długie, bo to chyba jedyne co mam piękne i mocne, ale niestety przez wzgląd na pracę przy kompie nie mogę ich za często "hodować" i ciągle skracam, bo tak jest po prostu o wiele wygodniej i szybciej się pisze, ale z przyjemnością patrzę na długie paznokietki.
długie!
Ja mam niestety krótkie, wystaje mi trochę tej białej płytki, ale ostatnio mam słabe paznokcie i ciągle się łamią. Żadne odżywki nie pomagają, a chciałabym mieć długie migdałki, chyba pora iść zrobić tipsy, choć tego też sie boje bo wiem że zniszczą mi się jeszcze bardziej
Od wczoraj krótkie, bo dwa się zbuntowały i złamały
Nie znoszę, wręcz nienawidzę gdy mam krótkie paznokcie, po prostu mnie to drażni. Nie chodzi mi o to żeby mieć długie i szponiaste, ale zdecydowanie nie lubię gdy na przykład paznokieć mi pęknie i muszę wszystkie paznokcie skracać żeby był takiej długości jak pęknięty.
Ja dużo pracują przy komputerze i kiedy paznokcie mi zawadzają przy pisaniu to muszę skracać. Gdyby nie to nie miałabym nic przeciwko długim nawet na centymetr.
U mnie paznokcie są bardzo krótkie, w sumie to prawie ich nie mam bo obgryzam a to też wina mojej stresującej pracy. ogólnie jednak podobają mi się krótkie (ale zadbane) paznockie!
Ja lubię takie niezbyt krótkie, bo obcięte tuż przy opuszkach mnie po prostu bolą, ale za długich też nie lubię, więc takie do pł cm są ok ładne i wygodne
a co do malowania to różnie, latem bardziej szaleję, teraz już na jesień trochę stonowane kolory lub maluję samą odżywką z jessici
ja ma teraz krótkie, ale zapuszczam dzielnie
ja nigdy za długich nie mam, bo od razu mi sie rozdwajają:( chyba ze nawalę 3 warstwy lakieru
Krótkie ,bo mam łamliwe i słabe to szybko się łamią
Krótkie, tak do 3 mm
Nie wyobrażam sobie funkcjonować z długimi
Noszę tylko krótkie, bardzo szybko mi odrastają, niestety
dzisiaj krótkie!
długie
Teraz noszę krótkie, tak mi wygodniej a jest i tak co umalować:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź