Pstrąg z patelni grillowej z sosem sojowym i masłem | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Pstrąg z patelni grillowej z sosem sojowym i masłem

26 listopada 2013, dodał: 5tka
Artykuł zewnętrzny

składniki:

4 filety z pstrąga

Sos sojowy Kikkoman

Kilka łyżek klarowanego masła

Czarny pieprz

 

Filety z pstrąga oczyścić, umyć i osuszyć. Ułożyć na rozgrzanej patelni grillowej skórą do dołu. Grillować po kilka minut po każdej ze stron polewając w trakcie klarowanym masłem i sosem sojowym. Przed podaniem przyprawić ewentualnie czarnym pieprzem. Filety z pstrąga doskonale smakują z grillowanymi warzywami.

file1385461219



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Czy wykupujecie sobie ubezpieczenie…
Warto rozważyć ich zakup, by zapewnić sobie skuteczniejszą ochronę w razie wystąpienia sytuacji awaryjnej....
Wałek czy pędzel do malowania
Jeśli malujemy duże, gładkie powierzchnie, lepiej sięgnijmy po wałek. Pędzel nieumiejętnie użyty może...
Reklama dla firmy z branży monitori…
Reklama powinna być odpowiednio dostosowana do danej grupy odbiorców, zrozumiały, perswazyjny, konstruowany w...
Problemy z trądzikiem
Kłopoty z trądzikiem można rozwiązać, stosując kosmetyki apteczne. Pozbawione konserwantów i sztucznych barwników znakomicie...