[quote=edyttiii]Czy znacie jakieś fajne i sprawdzone zklepy z odzieżą męską? Niestety w moim domu nauczyłam swoich mężczyzn, że zazwyczaj to ja robię im takie właśnie zakupy i teraz po czasie okazało się, że się wkopałam:) bo moi panowie składają mi tylko zamówienia co potrzebują:) Nie chcę mi się też chodzić po galeriach handlowych bo to pochłania zbyt wiele czasu dlatego może znacie coś w sieci?Zazwyczaj np. bluzy męskie, T-shirty czy sweterki są w dobrych cenach właśnie w internecie . Będę wdzięczna za rady.[/quote]
Ja swojego małego synka i większego synka (~męża) ubieram np. w Regatta.pl - teraz padł nowy rzut koszul i spodenek, dużo jest w promocji. Ale moje chłopaki to takie "bojowe" więc kroje spodenek z tej strony im odpowiadają - nie wiem będzie u Ciebie. Jeżeli chodzi o koszule to na co dzień są świetne - przewiewne, wygodne. Za to sobie zamówiłam stamtąd sandałki Santa Cruz - ale nie wiem czy to będzie coś czego potrzebujesz , nie mniej jednak, warto zerknąć, bo też są na przecenie a są przesłodkie, serio!
Pozdrawiam!