301

Odp: Jaka bielizna

Widziałam artykuł o nim, ale czytałam tylko parę zdań.

302

Skoro nie chce mieć dzieci to jego decyzja i nikomu nic do tego.

303

Aha, tylko mógł delikatniej się wypowiedzieć, skoro wypowiada się publicznie, bo moim zdaniem obraził całą wielką grupę społeczną, która choć i tak nie ma tego świadomości, to jednak należy jej się jakiś szacunek - dzieci.

304

Ale mamy wolność słowa. A że był dosadny, to tylko o nim świadczy...

305

W sumie racja, bardziej wina mediów, które to upubliczniły.

306

One z tego żyją, więc czemu by miały nie upublicznić smile

307

No właśnie. Zresztą gość był chętny jak widać ogłosić światu swój punkt widzenia. Ja się też czasami wyrażam o dzieciach negatywnie, nie chcę ich mieć, ale jego wypowiedź mi się nie podoba i tak.

308

Szczerość do bólu - ale jakoś mnie to nie razi

309

Mnie rażą niektóre poglądy, ale najczęściej sposób ich wyrażania. Ot, moje osobiste odczucia co do czyjejś wypowiedzi.

310

Panache to jedna z moich ulubionych marek. Polecam biustonosze ze sklepu 4lejdi.pl, bo są naprawdę dobre. Kupiłam tam już 4 różne i jestem z każdego bardzo zadowolona.

311

A ja muszę iść do sklepu, zobaczyć, dotknąć zachwycić się - i dopiero wtedy kupuję smile

312

Właśnie, pierwsze wrażenie jest najważniejsze:)

313

Ja lubię bieliznę w stylu gossard

314

A dla mnie musi być koronkowo-satynowa, wtedy czuję sie elegancko:)

315

Fajne są komplety gdzie się łączy kolory czarny z czerwonym

316

Ostatnio upatrzyłam sobie taki biustonosz:
[url]http://kochliwie.pl/home/bielizna/axami-v-5351-tame-me-p%C3%B3%C5%82biustonosz[/url]
Jak wam się podoba...?

317

Jak dla mnie brzydki, ale nazwa \"ujarzmij mnie\"... mmm.

Tożeś narowista Młoda Damo. wink

318

Na Ciebie by nawet się nie zmieścił, więc może znajdziesz coś w ten deseń:

[url]http://ekskluzywna.pl/andalea-elephant-stringi-meskie-bielizna-erotyczna[/url]

319

I koniecznie wrzuć fotkę jak w tym wyglądasz:D Ocenimy czy twarzowe... wink

320

Na codzień to chyba niewygodne , można się tylko kontuzji nabawić wink

321

Jestem ze szkoły, zgodnie z którą samo moje ciało jest wabikiem - po kiego grzyba chodzę przecież na te wszystkie treningi?

Także elefancik słodki, zostawmy go jednak dla zaawansowanych związków na walentynki.

Wiecie - sytuacje typu "ale śmieszne masz gacie, prześpię się z Tobą, bo tak ładnie prosisz miśku".
Takie sytuacje z życia wyrzuciłem - mnie interesuje tylko prawdziwe damskie zainteresowanie, wolne od dekoracji. wink

Ksymena, och Ksymena - masz tam jednego Macieja, to jemu wrzuć te infantylizmy na tyłek - na pewno jesteście już na etapie - powyżej opisanym - gdzie urozmaicenia są potrzebne.

Mi wystarczy zgrabny tyłek, jednokolorowe bokserki i oj żebyś wiedziała jak bardzo niewyparzony język... wink

W drugą stronę - nie przeszkadza mi bzykanie się z laską chodzącą w dresach i z normalnymi figami (olać te niewygodne striny).

No a Wy chciałybyście takie słoniątko zobaczyć u swoich nałożników?

322

Właściwie czy to ważna w co kto jest ubrany skoro i tak to wszystko się zdejmie,...?

323

Masz rację, a majtki elefancika uznaję za utrudniające wentylację wokół... SŁONIKA.

324

Tym bardziej, że na zdjęciu od naszej fikuśnej Koleżanki moduł "trąby" wygląda na 100 % poliester, a to oznacza tylko i wyłącznie kłopoty z cyrkulacją powietrza. wink

Czy lubimy jadać zdechłe banany w kolorze ciemnobrązowym? wink

325

Te ciemnobrązowe są podobno najłatwiejsze do strawienia, więc następnym razem przemyśl zakupienie właśnie ich zamiast niedojrzałych wersji...