Odp: kochanek
Jak miało być o kochanku to napisz o kochanku, my już napisałyśmy
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak miało być o kochanku to napisz o kochanku, my już napisałyśmy
Dziewczyny, jakie ja dziś ciacho na mieście widziałam
Ten toby się nadawał w 100%...
Do czego? Do zjedzenia!!! Albo do zatrucia salmonellą. Albo do bitwy na żarcie. Hm, dla Baby Jagi do utuczenia Jasia.
Miałam kiedyś kochanka w momencie kiedy byłam w okresie narzeczeństwa. To stało się tak nagle, jak to zwykle bywa, ale faktycznie wstrząsnęło mna niexle. Najciekawsze jest to, że w ogóle nie miałam wyrzutów sumienia. Potem jak już miałam tego pierwszego, co się z nim rozstałam to byłam wierną żoną, chociaż miałam kilka pokus. Uważam, że kochanem musi jednak być wart grzechu i spełniać kilka podstawowych wymagań:
- być nieziemsko przystojny
- miec ogromne poczucie humoru z nutką szaleństwa
- być na każde Twoje skininie i oczarowany Tobą do granic mozliwości
- nie być biedakiem (musi kupować prezenty, wynajmować pokoje w hotelu, szampana itp)
...czyli ideał po prostu.
Jak zdradzać, to żeby był wart grzechu a nie z jakimś pasztetem i potem żałować
Hej, ale niektórzy są takimi ideałami wówczas, gdy niewiele mamy z nimi do czynienia - np. romansik. Gdyby jednak związać się z takim, okazałoby się po jakimś czasie, że nie jest taki super jak się wydawało kiedy był jedynie kochankiem. Oczywiście nie odnosi się to do wszystkich panów.
Wiec trzeba rozdzielić romansik od związku i nie wchodzić w głębszą relację z kimś, kto tylko fizycznie nas pociąga.
He he, o kobietach często się kiedyś mówiło, że jak pójdą z kimś do łóżka to już chcą się wiązać na poważnie. To się chyba zmieniło
Ale większości nadal się kojarzy z 'ciągiem dalszym"... Facet tylko do łóżka musi być naprawdę wart uwagi
Zgadza się. Skoro niektórzy nas - kobiety - traktują przedmiotowo to można i na odwrót.
Oczywiście. A jaka będzie satysfakcja kiedy zobaczymy na jego twarzy zaskoczenie....
Dziewczyny, nie od dziś wiadomo że facet będzie latał za taką co za bardzo nie okazuje że jej zależy, to dla niej będzie się starał, a nie dla takiej co okazuje uczucia. Tak więc bawmy się!
Z tego wynika, że "uwodzić" ma wiele wspólnego ze "zwodzić" i za nos "wodzić".
Oczywiście, a ja te wszystkie znaczenia od pewnego czasu wcielam w życie - i świetnie się bawię !
Ale nie robisz nikomu złudnych nadziei? Oni wiedzą, że Ty chcesz się bawić?
Tak może być, choć i większość facetów nie ma nic przeciwko zabawie, jak zauważyłam... Ale niech wypowie się sama zainteresowana
Bo może nasza Barbie jest słynną na swoich terenach łamaczką serc. Chłopcy zakochują się w niej bez pamięci, cielęcym wzrokiem za nią wodzą, a ona bawi się w najlepsze raniąc ich głębokie uczucia.
He he, a który ma głębokie uczucia? Egoizm w stadium rozkwitu tak... Cierpią pewnie przez nią jak mali chłopcy, którym ktoś odmówił ładnej zabawki
No tak. Nie: kocham ją, nie chcę jej stracić, tylko: ona mnie nie kocha, dlaczego mi to zrobiła.
Super jest przeżyć coś ekscytującego...
Witaj na forum Gwiazdeczko
Ja też jestem tego zdania, ze prędzej czy później swingowanie prowadzi do kryzysy i wogóle jakiekolweik zabawy z kimś, kto nie jest partnerem/partnerką.
Myślę, że na coś takiego mogą sobie pozwolić pary, które się nie kochają, tlko są ze sobą z jakichś innych powodów. Wogóle myślę, że jeśli ktoś kocha szczerze to nie byłby w stanie podzielić się ukochaną osobą i sam nie pragnąłby innej.
W takich przypadkach na 100% musi się pojawić myśł: "A jeśli jej było lepiej z nim niż ze mną?", "A jeśli ona była dla niego atrakcyjniejsza i miał lepsze doznania z nią niż ze mną?" Takie myśli drążą człowieka od wewnątrz i związek nie jest już nigdy taki sam, kończy sie intymność, prawdziwa bliskość o ile wogóle taka była.
Oj, nasza gwiazdeczka próbuje się lansować pod różnymi nickami wklejając ten sam link... Pewnie już nic więcej nie napisze, więc goodbye sweet star
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź