301

Odp: kochanek

Jak miało być o kochanku to napisz o kochanku, my już napisałyśmy smile

302

Dziewczyny, jakie ja dziś ciacho na mieście widziałam smile
Ten toby się nadawał w 100%...

303

Do czego? Do zjedzenia!!! Albo do zatrucia salmonellą. Albo do bitwy na żarcie. Hm, dla Baby Jagi do utuczenia Jasia.

304

Miałam kiedyś kochanka w momencie kiedy byłam w okresie narzeczeństwa. To stało się tak nagle, jak to zwykle bywa, ale faktycznie wstrząsnęło mna niexle. Najciekawsze jest to, że w ogóle nie miałam wyrzutów sumienia. Potem jak już miałam tego pierwszego, co się z nim rozstałam to byłam wierną żoną, chociaż miałam kilka pokus. Uważam, że kochanem musi jednak być wart grzechu i spełniać kilka podstawowych wymagań:

- być nieziemsko przystojny
- miec ogromne poczucie humoru z nutką szaleństwa
- być na każde Twoje skininie i oczarowany Tobą do granic mozliwości
- nie być biedakiem (musi kupować prezenty, wynajmować pokoje w hotelu, szampana itp)

305

...czyli ideał po prostu.

306

Jak zdradzać, to żeby był wart grzechu a nie z jakimś pasztetem i potem żałować

307

Hej, ale niektórzy są takimi ideałami wówczas, gdy niewiele mamy z nimi do czynienia - np. romansik. Gdyby jednak związać się z takim, okazałoby się po jakimś czasie, że nie jest taki super jak się wydawało kiedy był jedynie kochankiem. Oczywiście nie odnosi się to do wszystkich panów.

308

Wiec trzeba rozdzielić romansik od związku i nie wchodzić w głębszą relację z kimś, kto tylko fizycznie nas pociąga.

309

He he, o kobietach często się kiedyś mówiło, że jak pójdą z kimś do łóżka to już chcą się wiązać na poważnie. To się chyba zmieniło big_smile

310

Ale większości nadal się kojarzy z 'ciągiem dalszym"... Facet tylko do łóżka musi być naprawdę wart uwagi

311

Zgadza się. Skoro niektórzy nas - kobiety -  traktują przedmiotowo to można i na odwrót.

312

Oczywiście. A jaka będzie satysfakcja kiedy zobaczymy na jego twarzy zaskoczenie.... smile

313

Niedowierzanie... yikes

314

Dziewczyny, nie od dziś wiadomo że facet będzie latał za taką co za bardzo nie okazuje że jej zależy, to dla niej będzie się starał, a nie dla takiej co okazuje uczucia. Tak więc bawmy się!

315

Z tego wynika, że "uwodzić" ma wiele wspólnego ze "zwodzić" i za nos "wodzić".

316

Oczywiście, a ja te wszystkie znaczenia od pewnego czasu wcielam w życie - i świetnie się bawię !

317

Ale nie robisz nikomu złudnych nadziei? Oni wiedzą, że Ty chcesz się bawić?

318

Tak może być, choć i większość facetów nie ma nic przeciwko zabawie, jak zauważyłam... Ale niech wypowie się sama zainteresowana smile

319

Bo może nasza Barbie jest słynną na swoich terenach łamaczką serc. Chłopcy zakochują się w niej bez pamięci, cielęcym wzrokiem za nią wodzą, a ona bawi się w najlepsze raniąc ich głębokie uczucia.

320

He he, a który ma głębokie uczucia? Egoizm w stadium rozkwitu tak... Cierpią pewnie przez nią jak mali chłopcy, którym ktoś odmówił ładnej zabawki wink

321

No tak. Nie: kocham ją, nie chcę jej stracić, tylko: ona mnie nie kocha, dlaczego mi to zrobiła.

322

Super jest przeżyć coś ekscytującego...

323

Witaj na forum Gwiazdeczko smile

Ja też jestem tego zdania, ze prędzej czy później swingowanie prowadzi do kryzysy i wogóle jakiekolweik zabawy z kimś, kto nie jest partnerem/partnerką.
Myślę, że na coś takiego mogą sobie pozwolić pary, które się nie kochają, tlko są ze sobą z jakichś innych powodów. Wogóle myślę, że jeśli ktoś kocha szczerze to nie byłby w stanie podzielić się ukochaną osobą i sam nie pragnąłby innej.

W takich przypadkach na 100% musi się pojawić myśł: "A jeśli jej było lepiej z nim niż ze mną?", "A jeśli ona była dla niego atrakcyjniejsza i miał lepsze doznania z nią niż ze mną?" Takie myśli drążą człowieka od wewnątrz i związek nie jest już nigdy taki sam, kończy sie intymność, prawdziwa bliskość o ile wogóle taka była.

324

Oj, nasza gwiazdeczka próbuje się lansować pod różnymi nickami wklejając ten sam link... Pewnie już nic więcej nie napisze, więc goodbye sweet star wink

325

Ups...