251

Odp: Jaka bielizna

Ale się chyba szybko nagrzeje? Mimo wszystko ciekawi mnie. Wiem, że faceci wolą koronki, ewentualnie skórę itd., zaraz po nagości oczywiście, ale to wszystko już mam. Zresztą te wszystkie przebrnia i tak są rzadko używane, więc  ten raz czy dwa razy w roku mogłabym założyć lateksik.

252

Oj ja to wole skóre kobiecą...

253

Ale nie jesteś jakimś psychopatą, który rozbiera kobiety do mięsa?

254

nie ale lubie skóre głaskać i dotykać i całować terz...

255

Uf... dodaj jeszcze masowanie i będzie git.

256

No widzę, że koleżanka zupełnie "opanowała" zibbiego... Kto wie jak to się może skończyć smile

257

Zibbi ucieknie...

258

No to trzeba delikatnie z nim postępować... smile

259

Ja bym sobie życzył żebyście mnie opanowały wink

260

Postępujcie sobie zatem, delikatności życzę, populację na forum bowiem zwiększyć trzeba.

261

Bardzo chętnie wink Jestem do dyspozycjii smile

262

Będziemy pamiętać - trzymamy Cię za słowo smile

263

Nie ma sprawy, jakby coś to piszcie

264

No to Ksymeno do dzieła - zaludniajcie Forum wink

265

A może by tak trójkącik? Co Wy na to dziewczyny?

266

Summerlove, pytają o Ciebie!!!

267

Nie, nie, Ciebie sobie upatrzyłem na tą trzecią niechcemisie wink Teraz już sie nie wyktęcisz...

268

Wykręcę. big_smile Nie bawię się w takie rzeczy z nikim innym oprócz mojego Misia smile

269

[quote=niechcemisie]Summerlove, pytają o Ciebie!!![/quote]
Oj, naraziłaś mi się teraz... na kolana i proś o przebaczenie wink

270

[quote=niechcemisie]Wykręcę. big_smile Nie bawię się w takie rzeczy z nikim innym oprócz mojego Misia smile[/quote]
A kto jest wtedy tym trzecim do trójkąta?...

271

Dobre pytanie... Ja obstawiam ulubionego pluszaka!

272

Pisząć "w takie rzeczy", sorki, wprowadziłam Was niechcący w błąd.
Zanim zostaliśmy parą proponowałam mu trójkąt, leżymy już w łóżku we trójkę z koleżanką, a on się od niej odwrócił i przytulił do mnie, jejku, fajne to było.  Gdyby wtedy inaczej się zachował to nigdy by nie doszło do tego, że zostaliśmy parą. Nie chciałabym być z takim facetem w związku. Co innego partnerstwo, a co innego związek, w którym jest uczucie. Miłość pragnie wyłączności.

273

Ale początkowo się zgodził... i to jest zastanawiające... Dla mnie już byłby zdyskwalifikowany

274

Nie byliśmy razem i to ja go prosiłam. W zasadzie to nawet nie powiedział tak, tylko wlazłyśmy mu do łóżka. Nawet nie przypuszczaliśmy, że wogóle będziemy kiedyś razem. Jeszcze po tym już już miałam się z kimś wiązać, ale wtedy on o mnie zawalczył, he he

275

Ale skąd się tam wzięło łóżko, gdzie akurat byłyście?! Nie mów że mu przyprowadziłaś laskę na chatę...