Odp: Jaka bielizna
Zastanawiam się ile kobiet zakłada niewygodną bieliznę tylko dlatego, że fajnie wygląda.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zastanawiam się ile kobiet zakłada niewygodną bieliznę tylko dlatego, że fajnie wygląda.
Ja zawsze wybierałam i ładną i wygodną. Tak też się da!
Da się, ale czasem są jakieś wymyślne dziwactwa, jakieś maski, lateksy, niebotyczne szpile, takie demoniczne przebieranki - trochę śmiesznie wyglądają - jak strój estradowy Marylina Mansona albo kogoś w tym stylu.
Dziwactwom mówię nie! Szpile też w granicach rozsądku (do 7-8 cm), choć nieduża jestem
Jest taka gazeta "Markiz" czy jakoś tak - tam są tacy przebierańcy, reklamę widziałam, to wygląda jak teatrzyk, ha ha
Dla fanów Ja tam za tym nie przepadam, choć od czasu do czasu,w granicach rozsądku, czemu nie...
Nie lubię takich dziwactw. Jedynie to tylko kajdanki ale to też można użyć coś innego.
Jak się zacznie udziwniać to w końcu te przebieranki staną się ważniejsze od bliskości...
Ja nigdy tego nie zakładałam i nigdy nie założę, ale ma wielu fanów. Poza tym to nie jest jedyna niewygodna bielizna. Dziewczyny różne rzeczy zakładają, żeby przez chwilę s8ię prezentować.
No to jest takie wdzianko które się zakłada żeby za chwilę zdjąć...
Ale w jakieś inne skóry i lateksy chętnie bym się ubrała, ale żeby nie były dziwaczne.
Eeee, nie byłoby za gorąco?
Myślę, że na tką okazję wytrzymam, zresztą chodzi mi o jakieś szorty, biustonosz, ew. bluzeczkę. Coś co bardziej odsłania niż zasłania.
A ja jakoś nie jestem przekonana do takiego ubioru.... nawet na chwilę...
też myślę, że nie ma co za bardzo utrudniać sobie i komuś życia
Urozmaicać, nie utrudniać. Mi się podoba , czy nie o to chodzi?
Każdy wyraża swoja. opinię Dla mnie to jest utrudnianie
[quote=niechcemisie]Myślę, że na tką okazję wytrzymam, zresztą chodzi mi o jakieś szorty, biustonosz, ew. bluzeczkę. Coś co bardziej odsłania niż zasłania.[/quote]
I to jest "sedno sprawy". Zasłonić żeby odsłonić...
Ewelinka, zgadzam się z Twoimi powyższymi słowami.
[quote=summerlove]Każdy wyraża swoja. opinię Dla mnie to jest utrudnianie [/quote]
A czego? [nie krytykuję, pytam z ciekawości]
Jak sądzę, takie wdzianka mają dość skomplikowane zapięcia itd., co może utrudniać w końcu pozbycie się ich poza tym jakoś wolę delikatne i zwiewne koszulki a nie lateksowe i zimne kombinezony...
Ech, o kombinezonie nie myślałam, choć w zasadzie skłonna byłabym spróbować, ale do tego trzeba mieć nienaganną sylwetkę. Ja bym się nie rozbierała - biustonosz i szorty założyłabym wtedy kiedy chciałabym się zająć facetem - on by tylko leżał, do mnie należałaby reszta. A spódniczkę można podciągnąć.
Niby tak, ale mnie jakoś lateks nie kręci
Ja nie miałam na sobie nigdy nic lateksowego i zwyczajnie ciekawa jestem. Cętnie sprawdzę, choćby po to żeby zobaczyć jak to jest.
To tak, jakbyś założyła coś z zimną podszewka na gołe ciało...
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź