226

Odp: Jaka bielizna

Zastanawiam się ile kobiet zakłada niewygodną bieliznę tylko dlatego, że fajnie wygląda.

227

Ja zawsze wybierałam i ładną i wygodną. Tak też się da!

228

Da się, ale czasem są jakieś wymyślne dziwactwa, jakieś maski, lateksy, niebotyczne szpile, takie demoniczne przebieranki - trochę śmiesznie wyglądają - jak strój estradowy Marylina Mansona albo kogoś w tym stylu.

229

Dziwactwom mówię nie! Szpile też w granicach rozsądku (do 7-8 cm), choć nieduża jestem smile

230

Jest taka gazeta "Markiz" czy jakoś tak - tam są tacy przebierańcy, reklamę widziałam, to wygląda jak teatrzyk, ha ha

231

Dla fanów smile Ja tam za tym nie przepadam, choć od czasu do czasu,w granicach rozsądku, czemu nie...

232

Nie lubię takich dziwactw. Jedynie to tylko kajdanki ale to też można użyć coś innego.

233

Jak się zacznie udziwniać to w końcu te przebieranki staną się ważniejsze od bliskości...

234

Ja nigdy tego nie zakładałam i nigdy nie założę, ale ma wielu fanów. Poza tym to nie jest jedyna niewygodna bielizna. Dziewczyny różne rzeczy zakładają, żeby przez chwilę s8ię prezentować.

235

No to jest takie wdzianko które się zakłada żeby za chwilę zdjąć...

236

Ale w jakieś inne skóry i lateksy chętnie bym się ubrała, ale żeby nie były dziwaczne.

237

Eeee, nie byłoby za gorąco?

238

Myślę, że na tką okazję wytrzymam, zresztą chodzi mi o jakieś szorty, biustonosz, ew. bluzeczkę. Coś co bardziej odsłania niż zasłania.

239

A ja jakoś nie jestem przekonana do takiego ubioru.... nawet na chwilę...

240

też myślę, że nie ma co za bardzo utrudniać sobie i komuś życia smile

241

Urozmaicać, nie utrudniać. Mi się podoba smile, czy nie o to chodzi?

242

Każdy wyraża swoja. opinię smile Dla mnie to jest utrudnianie smile

243

[quote=niechcemisie]Myślę, że na tką okazję wytrzymam, zresztą chodzi mi o jakieś szorty, biustonosz, ew. bluzeczkę. Coś co bardziej odsłania niż zasłania.[/quote]
I to jest "sedno sprawy". Zasłonić żeby odsłonić...

244

Ewelinka, zgadzam się z Twoimi powyższymi słowami.

245

[quote=summerlove]Każdy wyraża swoja. opinię smile Dla mnie to jest utrudnianie smile[/quote]
A czego? [nie krytykuję, pytam z ciekawości]

246

Jak sądzę, takie wdzianka mają dość skomplikowane zapięcia itd., co może utrudniać w końcu pozbycie się ich smile poza tym jakoś wolę delikatne i zwiewne koszulki a nie lateksowe i zimne kombinezony...

247

Ech, o kombinezonie nie myślałam, choć w zasadzie skłonna byłabym spróbować, ale do tego trzeba mieć nienaganną sylwetkę. Ja bym się nie rozbierała - biustonosz i szorty założyłabym wtedy kiedy chciałabym się zająć facetem - on by tylko leżał, do mnie należałaby reszta. A spódniczkę można podciągnąć.

248

Niby tak, ale mnie jakoś lateks nie kręci smile

249

Ja nie miałam na sobie nigdy nic lateksowego i zwyczajnie ciekawa jestem. Cętnie sprawdzę, choćby po to żeby zobaczyć jak to jest.

250

To tak, jakbyś założyła coś z zimną podszewka na gołe ciało...