Odp: kochanek
Pas cnoty ze stali - niech się męczy... A ja słyszałam, jak jedną mąż za to ukarał - posadził ją na rozpalonej kuchni, takiej na węgiel...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pas cnoty ze stali - niech się męczy... A ja słyszałam, jak jedną mąż za to ukarał - posadził ją na rozpalonej kuchni, takiej na węgiel...
Oooo...
Kobiety podobno były karane wycięciem genitaliów, czego oczywiście nie przezwały, więc niejako była to kara śmierci.
Do dzis w krajach muzułmańskich za zdradę grozi ukamienowanie
w krajach muzułmańskich nadal dzieją się straszne rzeczy, kobiety sa oblewane kwasem, kamienowane, zabijane, torturowane i to często przez swoich najbliższych (brata, ojca) to bardzo specyficzna kultura, której nigdy nie pojmę, bo jak można pojąć skrajne okrucieństwo i fanatzym???
[quote=pinkmause][quote=niechcemisie]Za zdtradę powinny być średniowieczne kary - obcięcie genitaliów.[/quote]
a kobiecie co? zaszycie... ???[/quote]
majtki blaszane
czyli jak pisałam wyżej: pas cnoty...
Ale koszmarne wizje macie dziewczyny...
[quote=Ksymena]Ale koszmarne wizje macie dziewczyny...[/quote]
można sobie pożartować jak nas to nie dotyczy
Od razu mi się przypomina jak kiedyś mówili w TV, że kobieta odgryzła mężczyżnie członek.....musiało boleć...
[quote=emilia_s292]Od razu mi się przypomina jak kiedyś mówili w TV, że kobieta odgryzła mężczyżnie członek.....musiało boleć...[/quote]
a kiedyś też jeden za karę uciął sobie siekierą, ale mu przyszyli i jest sprawny
Sam sobie????? Ale masakra....
jakby mnie zdradził też bym mu odgryzła lub odrąbała - nieważna, ale nie miałby już czym działać i kropka
[quote=eva45][quote=emilia_s292]Od razu mi się przypomina jak kiedyś mówili w TV, że kobieta odgryzła mężczyżnie członek.....musiało boleć...[/quote]
a kiedyś też jeden za karę uciął sobie siekierą, ale mu przyszyli i jest sprawny [/quote]
Jakiś góral też sobie odciął, ale nie zdążyli mu przyszyć, bo się po drodze karetka zepsuła... Pech, nie?
A słyszałyście? u Ewy Drzyzgi był facet, który sobie operacyjnie powiekszył, bo miał kompleksy, choć żona mu mówiła że jest ok. i płakał w tv, że żałuje i że przeszedł piekło bo boli p[rzy sikaniu i nie staje. Straszne.
[quote=niechcemisie]A słyszałyście? u Ewy Drzyzgi był facet, który sobie operacyjnie powiekszył, bo miał kompleksy, choć żona mu mówiła że jest ok. i płakał w tv, że żałuje i że przeszedł piekło bo boli p[rzy sikaniu i nie staje. Straszne.[/quote]
po prostu miał pecha...
Za dużo chciał. Niejeden mężczyzna ma problem z naprawdę za małym członkiem. Jego żona mu mówiła, że jest ok, więckogo on chciał tym sprzętem zaspokoić, skoro dla niej był odpowiedni.
[quote=niechcemisie]Za dużo chciał. Niejeden mężczyzna ma problem z naprawdę za małym członkiem. Jego żona mu mówiła, że jest ok, więckogo on chciał tym sprzętem zaspokoić, skoro dla niej był odpowiedni.[/quote]
pewnie miał kogoś na boku
Niewykluczone. Albo aż takie monstrualne kompleksy, że nawet żona go nie przekonała. Przewstroga dla innych. Ja tego odcinka nie oglądałam, ale chłopak kiedyś nie mógł spać i powtórki w nocy oglądał.
I pewnie od razu sobie zmierzył:-)
[quote=niechcemisie]Niewykluczone. Albo aż takie monstrualne kompleksy, że nawet żona go nie przekonała. Przewstroga dla innych. Ja tego odcinka nie oglądałam, ale chłopak kiedyś nie mógł spać i powtórki w nocy oglądał.[/quote]
no i dobrze mu tak, niech to będzie przestrogą dla innych...
No właśnie, dobrze że o tym opowiedział. Oczywiście miał zniekszta łcony głos i jakąś tam perukę, wąsy, ale mówił o sobie i płakał... to przekonywuje.
[quote=Ksymena]I pewnie od razu sobie zmierzył:-)[/quote]
Nie mierzył, ma zmierzonego, hi hi. On dobrze wie, że jemu nic nie brakuje.
Ale podobno z wiekiem się zmniejsza:)Na pewno sprawdza co jakiś czas, czy nie ubyło...
O, to nowość, że się zmniejsza, nigdy się z taką opinią nie spotkałam. To tak jak to, że na starość rosną stopy?
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź