1

Temat: czy kiedyś coś znalazłyście?

Zdarzyło się wam kiedyś coś znaleźć? co to było? w jakich okolicznościach? ja pamiętam jak jechaliśmy z rodzinką na wakacje nad morze i moja mama zapomniała zamówić chleba. Więc nie mieliśmy nawet kanapek na drogę sad i w trakcie wyjazdu jechał przed nami samochód wiozący chleb do piekarni. Nagle jeden z bochenków wypadł wprost przed nasz samochód, a tamten pojechał dalej. smile i tym oto sposobem mieliśmy jeszcze cieplutki chlebek smile innym razem jechałam na wycieczkę z moim. smile Ja kierowałam, a on siedział obok i popijał sobie piwko. Niestety dla niego w pobliżu nie było żadnego sklepu gdzie mógłby kupić sobie następne. Stanęłam w zatoczce (zawsze tam staję jak jedziemy w to miejsce) na papierosa. I co się okazało? cała jedna zamknięta puszka z piwem i ani duszyczki wokół smile

2

Odp: czy kiedyś coś znalazłyście?

sporo rzeczy... z tych najcenniejszych to zegarek i 150zł złożone w elegancką kostkę smile
bluzę czarną, w bardzo dobrym stanie... miałam opory czy brać, ale była naprawdę ładna big_smile wzięłam i dość długo w niej chodziłam, kilka tygodni temu zostawiłam pod śmietnikiem, bo się przetarły rękawy smile
piwko kiedyś znaleźliśmy nie otwarte na klatce schodowej smile

mój tata ma wielkie szczęście, co i rusz coś znajduje...

3

Kota

4

[quote=pinkmause]Kota[/quote]
dogadałabyś się z moją siostrą - ona wciąż znajduje koty smile

5

Ha, ha, ha. Ty natomiast z moją - robi doktorat z psychologii na lubelskim UMCS-ie.

6

[quote=pinkmause]Ha, ha, ha. Ty natomiast z moją - robi doktorat z psychologii na lubelskim UMCS-ie.[/quote]
hm... moja koleżanka też robi dr z psychologii w Lublinie...

7

Jaki ten świat mały...
Już kilkakrotnie zdarzyło mi się w ten sposób odkrywać dziwne i nieprawdopodobne wręcz zależności... smile

8

telefon komórkowy znalazłam,portfel

9

Zdążyło mi się znaleźć drobne pieniądze na ulicy.

10

Ja kiedyś 20 zł, 50 zł, i jeden kolczyk złoty

11

znalazłam kilka razy różne rzeczy ale zawsze w taki miejscu że mogłam oddać albo do działu obsługi albo do kasy albo do kierowcy autobusu, więc niby znalazłam ale nic z tego nie miałam smile

12

[quote=Krecik]znalazłam kilka razy różne rzeczy ale zawsze w taki miejscu że mogłam oddać albo do działu obsługi albo do kasy albo do kierowcy autobusu, więc niby znalazłam ale nic z tego nie miałam smile[/quote]
Widzisz jesteś uczciwa i dla ciebie po prostu szacunek i wielkie brawa! Ja natomiast znalazłam kiedyś pieniądze samym późnym wieczorem na osiedlu, wracając od córki ze szpitala i sytuacja moja finansowa wtedy była tragiczna , myślę wiec że to był  dar z nieba!

13

no nie, jakoś sobie nie mogę przypomnić żebym coś znalazła...

14

Mój synek znalazł ostatnio złotówkę i tak się cieszył...

15

o, wiem, skarpetkę "uwięzioną" w pralce wink ale to nie było miłe jako, że nie dało rady prać...

16

[quote=agf]o, wiem, skarpetkę "uwięzioną" w pralce wink ale to nie było miłe jako, że nie dało rady prać...[/quote]

a ja myślałam, że tylko moja pralka, potrafi "zjadać" skarpetki, dlatego zaczęłam prać w woreczkach smile

17

wszystkie pralki tak mają, aż dziwne, że nie piszą o tym w instrukcji obsługi!!

18

o, popatrzcie, a myślałm, że tylko moja to jakiś wybryk techniki;)

19

ostatnio 5 zł wciśnięte we fotel

20

a w czyj fotel? może własny?

21

pieniążków jakoś nigdy nie było mi dane znaleźć...

22

[quote=agf]pieniążków jakoś nigdy nie było mi dane znaleźć...[/quote]
my kiedyś znaleźliśmy 150zł złożone w kostkę lol

23

wow, to już nieźle! będę się rozglądać za kostkami wink

24

tak znaleźć  150 zeta to już coś!!!

25

Ja ciągle coś znajduję, ale tylko w snach - i zwykle zanim się zdążę tym nacieszyć, to się budzę...