Żeberka w miodzie | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Żeberka w miodzie

2 lutego 2016, dodał: Margaretkaw
Artykuł zewnętrzny

Share and Enjoy !

Shares

Składniki:

1 kg żeberek
marynata:
1/2 szkl. oleju
2 cebule
2 łyżki miodu
1 łyżka musztardy sarepskiej 
1 łyżeczka soli
1 łyżeczka majeranku
Cebulę posiekać, dodać pozostałe składniki, wymieszać. Do marynaty włożyć pocięte żeberka, odstawić na 24 godziny do lodówki. Piec w rękawie do pieczenia przez około 50-60 minut.

file1454425862

Share and Enjoy !

Shares


Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

4 komentarzy do Żeberka w miodzie

  1. avatar Kate23401 pisze:

    Aż mi ślinka cieknie ,jutro kupię żeberka i zrobię na obiad :)

  2. avatar Melania pisze:

    Smacznie wyglądają :)

Dodaj komentarz