Pesto | Wszystko dla zdrowia i urody, porady kulinarne Uroda i Zdrowie - serwis nie tylko dla kobiet!

Pesto

25 października 2013, dodał: eastgirl
Artykuł zewnętrzny

składniki:

– 1 duży pęczek świeżej bazylii
– 4 ząbki czosnku
– 250 ml oliwy
– sól, pieprz

Ząbki czosnku przecisnąć przez praskę, bazylię bardzo drobno posiekać. Zmiksować razem oliwę, czosnek, bazylię, doprawić do smaku. Doskonały sos do spaghetti, białych mięs, ryżu i pomidorów.



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


FORUM - bieżące dyskusje

Jak stawiać granice innym ludziom?
Niektórzy obawiają się, że sztywne ustalenie granic pozbawia szansy na bliską relację, ale...
Błędy w komunikacji - 12 zdań, któr…
Czego nie mówić będąc w związku? 1. Nie masz nic do gadania. Chodzi o wszystkie zdania ograniczające...
Jedzenie, które zmniejsza ryzyko ch…
Nowe badania opublikowane w czasopiśmie "BMC Medicine" przekonują, że jedząc orzechy zamiast jajek możemy...
Podwyżka renty socjalnej
Sejm zajmuje się projektem podwyżki renty socjalnej. Świadczenie ma wzrosnąć aż trzykrotnie! Dzięki...