Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, autor: eva45

  • Facebook
  • Google Plus
  • NK
  • Wykop
  • Twitter
  • Blogger
  • Print
  • Email

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz

Rozwiąż poprawnie równanie: *


Aleja handlowa

Royal Collagen
Piękne włosy, zdrowa skóra, mocne paznokcie!
Cena:
49,99 zł
Rajstopy LILI 20 DEN
Eleganckie, miękkie i wygodne rajstopy gładkie
Cena:
6 zł
Kwitnące herbaty
Sklep SmacznaHerbata.pl
Cena:
2,99 zł
Olej CBD Cibdol
Sklep Konopieizdrowie.pl
Cena:
150 zł
Srebrny wisiorek pozłacany w kształcie liścia
Delikatna, ażurowa ozdoba dla każdej kobiety - sklep Biżuteria Diamento!
Cena:
30 zł
ROC Zestaw wyszczuplający do ciała
Jest to pionierski preparat o działaniu wyszczuplającym, antycellulitowym, nawilżającym - wszystko w jednym!
Cena:
39,98 zł

FORUM - bieżące dyskusje

Urlop na wsi
Ach ta nasza Polka wieś coś wspaniałego... Kojarzy mi się z dzieciństwem jak...
wybielanie zębów
Ja też domowych sposobów bym nie próbowała. Ja zaczełąm używać iWhite, choć też...
Filmowanie wesela z powietrza
Kochana i to bardzo ! Nie sądziłam,że efekty będą takie świetne...
usuwanie blizn
Najbardziej sprawdzonym sposobem jest wizyta w klinice, która wykonuje zabiegi usuwania blizn. Ja...
facebook
[corner-ad id=1]