Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, dodał: eva45

  • Facebook
  • Google Plus
  • NK
  • Wykop
  • Twitter
  • Blogger
  • Print
  • Email

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz

Rozwiąż poprawnie równanie: *
Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Aleja handlowa

Krótki płaszcz z paskiem
Elegancki, lekki i bardzo wygodny - idealny na sezon przejściowy.
Cena:
59,99 zł
Rajstopy LILI 20 DEN
Eleganckie, miękkie i wygodne rajstopy gładkie
Cena:
6 zł
Kolagen z witaminą C
Class A Collagen Noble Health
Cena:
36,99 zł
10% CBD naturalny olejek z kwiatów konopi
konopieizdrowie.pl
Cena:
579,90 zł
Próbki perfum Gucci Bamboo
Perfumeria Neness.pl
Cena:
12 zł

FORUM - bieżące dyskusje

silownia
Ja w moim domu właśnie jeden pokój przeznaczam na siłownie. Nie mam czasu...
kosmetyki przeciwzmarszczkowe
Bardzo duża baza serum na zmarszczki jest tu można sobie coś dobrać...
Krem do rąk
Przeszukaj to poczytasz sobie opinie i informacje o kremach i pomoże...
Pielęgnacja stóp
Dobre są kremy z mocznikiem ale ważny jest poziom tego mocznika w kremie...
facebook
[corner-ad id=1]