Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, dodał: eva45

  • Facebook
  • Google Plus
  • NK
  • Wykop
  • Twitter
  • Blogger
  • Print
  • Email

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz

Rozwiąż poprawnie równanie: *
Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Aleja handlowa

Royal Collagen
Piękne włosy, zdrowa skóra, mocne paznokcie!
Cena:
49,99 zł
Rajstopy LILI 20 DEN
Eleganckie, miękkie i wygodne rajstopy gładkie
Cena:
6 zł
Tran o smaku tropikalnych owoców!
Sklep DomowaApteczka.pl
Cena:
23,69 zł
Kolagen z witaminą C
Class A Collagen Noble Health
Cena:
36,99 zł
ROC Zestaw wyszczuplający do ciała
Jest to pionierski preparat o działaniu wyszczuplającym, antycellulitowym, nawilżającym - wszystko w jednym!
Cena:
39,98 zł
Próbki perfum Gucci Bamboo
Perfumeria Neness.pl
Cena:
12 zł

FORUM - bieżące dyskusje

telefony
Niestety nie wiem, ale to chyba dość stary smartfon prawda? Możesz mieć...
Szkolenia menadżerskie w Krakowie
Gdzie w Krakowie organizują szkolenia menadżerskie. Chodzi o podniesienie swoich kwalifikacji w tym zakresie....
Gdzie na botox w Krakowie?
Gdzie w Krakowie wykonują dobrze zabiegi wstrzykiwania botoxu? Ktoś już może przerabiał ten temat?
Jakie zadaszenie na taras
Posiadamy całkiem spory tara. Obecnie stoi na nim parasol, ale kiepsko się sprawdza. Szczególnie...
facebook
[corner-ad id=1]