Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, dodał: eva45

  • Facebook
  • Google Plus
  • NK
  • Wykop
  • Twitter
  • Blogger
  • Print
  • Email

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz

Rozwiąż poprawnie równanie: *


Aleja handlowa

ROC Zestaw wyszczuplający do ciała
Jest to pionierski preparat o działaniu wyszczuplającym, antycellulitowym, nawilżającym - wszystko w jednym!
Cena:
39,98 zł
Kwitnące herbaty
Sklep SmacznaHerbata.pl
Cena:
2,99 zł
Ksylitol
Zdrowy cukier brzozowy
Cena:
23 zł
Cytrynowe trampki w paseczki
Tylko w sklepie Lulove.pl
Cena:
29 ZŁ
Rajstopy LILI 20 DEN
Eleganckie, miękkie i wygodne rajstopy gładkie
Cena:
6 zł
Royal Collagen
Piękne włosy, zdrowa skóra, mocne paznokcie!
Cena:
49,99 zł

FORUM - bieżące dyskusje

Dawne związki - warto do nich wraca…
oj tak, 3 lata temu właśnie takiemu facetowi powiedziałam ADIOS!
Kryzys w zwiazku - co robić...?
nikomu nie jest łatwo odpuścić. Zawsze ma się na uwadze wszystkie te dobre...
Wakacje 2016
A ja w tym roku odpuszczam zagraniczne wakacje, bo jakoś nie mam ochoty nigdzie...
Rozstanie
tak, dokładnie tak. No chyba że zdarzy się coś co przeleje szalę i rozstanie...
facebook
[corner-ad id=1]