Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, autor: eva45

  • Facebook
  • Google Plus
  • NK
  • Wykop
  • Twitter
  • Blogger
  • Print
  • Email

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


− 5 = jeden


Aleja handlowa

INVEO Naturalne serum odbudowujące do rzęs
Naturalne serum odbudowujące do rzęs oparte na ekstraktach roślinnych i peptydach miedziowych
Cena:
29,99 zł
Twinings Strawberry & Mango Tea
Intensywny tropikalny smak - 100% naturalnych składników!
Cena:
19,99 zł
Aronslim 10 x buteleczka 20 ml
Jedyny na świecie preparat z silnie odchudzającą escyną
Cena:
65 zł
10% rabatu na wszystko w www.szkla.com
Skorzystaj z promocji i kupuj taniej!
Cena:
Nie umieraj na Raka część 1
Dowiesz się, jak bardzo ważne jest dla zdrowia dziecka odpowiednie przygotowanie matki do ciąży, co takiego powinna ona zrobić, aby jej dziecko było zdrowe
Cena:
56 zł
HERO Sport woda toaletowa Perfumerianiebieska.pl
Dynamiczny i energetyzujący zapach dla mężczyzn. Nowy świeży zapach dodający energ
Cena:
26,40 zł

FORUM - bieżące dyskusje

siedzący tryb życia
Już mam zmiany w kręgosłupie i od tego zawroty głowy :(
Wasz wolny czas
Seriali nie oglądam. Siedzę przy kompie, stanowczo za dużo. Bo coś niby tylko zobaczę...
W co jesteście teraz ubrane?
Narzekałyśmy,że zimno, a teraz upał. Źle znoszę upały.
Brak ochoty na seks u faceta
Czasem pomaga aktywność kobiety :P
Strona główna O nas Regulamin Kontakt Reklama dodatkowy zarobek prosenior24.pl
facebook