Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, autor: eva45

  • Facebook
  • Google Plus
  • NK
  • Wykop
  • Twitter
  • Blogger
  • Print
  • Email

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników



Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz


+ 2 = osiem


Aleja handlowa

Pikowana seledynowa torebka listonoszka Felice Aurora
Listonoszka - torebka damska, będąca jednym z najbardziej uniwersalnych modeli.
Cena:
160 zł
Twinings Strawberry & Mango Tea
Intensywny tropikalny smak - 100% naturalnych składników!
Cena:
19,99 zł
Aronslim 10 x buteleczka 20 ml
Jedyny na świecie preparat z silnie odchudzającą escyną
Cena:
65 zł
HERO Sport woda toaletowa Perfumerianiebieska.pl
Dynamiczny i energetyzujący zapach dla mężczyzn. Nowy świeży zapach dodający energ
Cena:
26,40 zł
10% rabatu na wszystko w www.szkla.com
Skorzystaj z promocji i kupuj taniej!
Cena:
Kolagen Quantum SERUM
Połączenie kolagenu naturalnego ze specjalnie skomponowanymi peptydami biomimetycznymi
Cena:
180 zł

FORUM - bieżące dyskusje

Klub puszystych
Tu tylko chirurg plastyczny pomoże... Za 10 tys. każda będzie jak nowa:)
Markowa odziez na rower dla kobiety…
Decalthlon tez lubię :) A sama najcześciej ubieram po prostu jakieś wygodne ciuszki i...
Najlepsze firmy lakierów waszym zda…
Ja lubię Inglota, ostatnio tylko tej marki uzywam.
Kolor granatowy najmodniejszy ?
Ja lubię granat, świetnie wygląda z białym - bardzo letnim kolorem. Mam chrapkę...
Strona główna O nas Regulamin Kontakt Reklama dodatkowy zarobek ZOSTAŃ REDAKTOREM
facebook