Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, dodał: eva45

  • Facebook
  • Google Plus
  • NK
  • Wykop
  • Twitter
  • Blogger
  • Print
  • Email

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz

Rozwiąż poprawnie równanie: *


Aleja handlowa

Olej kokosowy bezzapachowy 900 ml
Do kupienia w sklepie Sklep-amplio.pl
Cena:
14,99 zł
Olej kokosowy tłoczony na zimno
Sklep.woj-len.pl
Cena:
15 zł
Piżama dziewczęca marki KANZ
Idealna dla każdej modnisi, miła w dotyku - 100% bawełny!
Cena:
59,90 zł
Wyciskarka Kuvings C9500
pełnowartościowy sok bogaty w witaminy, enzymy i składniki mineralne
Cena:
2 290.00 zł
Oryginalne niejonowe nano-srebro koloidalne
Do kupienia w sklepie Proaktiv.pl
Cena:
43 zł
10% CBD naturalny olejek z kwiatów konopi
konopieizdrowie.pl
Cena:
579,90 zł

FORUM - bieżące dyskusje

Jak wybrac dobrą lustrzankę cyfrową…
Już przed zakupem aparatu dobrze byłoby się dowiedzieć więcej na temat tego,...
Implanty + korony w Krakowie - gdzi…
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jestem już po konsultacji u Anny Król i tam...
Jakie studia wybrać?
Ja jestem tego zdania co dianaa. Najbardziej opłacalne zawody to te związane z branżą...
Jak skutecznie zabezpieczyć się na …
Hmm... wystarczy - Mieszkania muszą znajdować się w odpowiedniej lokalizacji, to podstawa. Mieszkania gdziekolwiek zainteresowania...
facebook