Panga smażona panierowana

19 lutego 2010, dodał: eva45

  • Facebook
  • Google Plus
  • NK
  • Wykop
  • Twitter
  • Blogger
  • Print
  • Email

składniki:

filety z pangi
1 jajko
bułka tarta
wegeta
pieprz
olej

Rybę rozmrażamy, posypujemy wegetą i pieprzem i odstawiamy na około pół godziny. Następnie rozgrzewamy olej na patelni, rybę maczamy najpierw bułce potem w jajku i znów w bułce i smażymy na złoty kolor.

file1266612566

Zobacz również:

Aromatyczna panga

Panga bazyliowo-pomarańczowa

Panga z podsmażonymi ziemniakami

Panga w sosie z miodem i warzywami

Panga z warzywami

Surówki do ryby naszych czytelników


loading...

Możesz śledzić wszystkie odpowiedzi do tego wpisu poprzez kanał .

Dodaj komentarz

Rozwiąż poprawnie równanie: *


Aleja handlowa

Rajstopy LILI 20 DEN
Eleganckie, miękkie i wygodne rajstopy gładkie
Cena:
6 zł
Kolagen z witaminą C
Class A Collagen Noble Health
Cena:
36,99 zł
ROC Zestaw wyszczuplający do ciała
Jest to pionierski preparat o działaniu wyszczuplającym, antycellulitowym, nawilżającym - wszystko w jednym!
Cena:
39,98 zł
Tran o smaku tropikalnych owoców!
Sklep DomowaApteczka.pl
Cena:
23,69 zł
Dzbanek filtrujący wodę AQUAPHOR
limitowana edycja EPOKA LODOWCOWA!
Cena:
29,99 zł
Royal Collagen
Piękne włosy, zdrowa skóra, mocne paznokcie!
Cena:
49,99 zł

FORUM - bieżące dyskusje

Co ugotować dziś na obiad?
Prawda jest taka, że najlepiej zamówić gotowe danie i po kłopocie. Nie trzeba się...
Jakie dietetyczne jedzenie do pracy…
Tutaj można zamówić pyszne sałatki. Myślę, że nie powinniśmy zawsze jeść...
leczenie niepłodnosci
Jej mąż też chce zrobić badania tu nie ma żadnych z tym problemów...
Mydła, mydełka :)
ja najbardziej lubię mydła seyo, bo nie ściekają z rąk i są dzięki...
facebook
[corner-ad id=1]