Temat: STOMATOLOGIA ESTETYCZNA

drogie Panie, piekno to nie tylko piekne usta,piekne  biusty,piekne  ciuszki,
piekno to tez  piekny usmiech.
zęby to wizytowka  czlowieka...
no wlasnie chetnie  poznam wasz e zdania  na  temat  implantologii?wybielania?
i innych zabiegow,
podzielcie sie wrazeniami, a  moze  same  robilyscie  jakis  zabieg z  zakresu stomatologii estetycznej?

słuze  radą.....jakby co

2

Odp: STOMATOLOGIA ESTETYCZNA

Sama mam niezle zeby, nie sa to perelki ale nie narzekam. Z checia wybralabym sie na wybielanie jednak u mnie to nie takie proste sad

3

dlaczego nie takie proste?
oczywiscie  sa  przeciwskazania  do wybielania,

4

Jako dziecko wybilam sobie jedynke big_smile nie wiem jak sie nazywa to co dentysta zrobil, z tego co wiem to nie mam tam nerwow, i taki metalowy "drucik" , zab ma lekko inny kolor niz reszta, dentysta powiedzial ze moglby nie "zlapac" koloru "nowych " zebow .

5

przez 3 lata wybielałam zęby ( w odstępie co pół roku ) sama w domu , paskami Blend-a-med - i teraz mam bialutkie smile
Moja kumpela wybielała u dentysty , zapłaciła 1000 zł a efekt i tak jest dużo słabszy niż u mnie ...to chyba od zębów zalezy ( od koloru wyjściowego )

6

to mialas  wybielanie  endo.
hmm dziwne z e nie zlapal  zab koloru jak reszta,  to  w  sumie  sa  4 wizyty.....

wkald asie  do  wnetrza  zeba  na cwieku gutaperkowym preparat,zakleja  opatrunkiem, i sie  zabek  wybiela,
bo licowki nie masz  na pewno skoro  masz  podejrzany  obiekt w srodku, domyslam sie  ze  wklad kk  czyli koronowo korzeniowy smile

7

a jak można wybielić ząb martwy? paskami się da??

8

błagam o pomoc! strasznie mi ząb mądrości czyli "ósemka" wykrzywiła zęby na dole, jest bardzo głęboko osadzona! a chcę miec koniecznie piekne i równe zęby, jakie najlepiej zastosować metody? Czy można takie usługi brac na kredyt?

9

Ja nie wybielałam zębów, bo taki zabieg wynosi ponad 1000 zł, ale usunięcie kamienia, daje też dużo zębów.
polecam go, bo koszt to około 100 zł. i jest to bezbolesne.