Temat: krótkie włosy
lubicie krótkie fryzurki?
ja pod koniec szkoły średniej wygoliłam się na zapałkę ![]()
i potem wiele lat miałam bardzo krótkie włosy, teraz już mam za ramiona i narazie chyba tak zostanie ![]()
a Wy? jaką długość macie/lubicie??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lubicie krótkie fryzurki?
ja pod koniec szkoły średniej wygoliłam się na zapałkę ![]()
i potem wiele lat miałam bardzo krótkie włosy, teraz już mam za ramiona i narazie chyba tak zostanie ![]()
a Wy? jaką długość macie/lubicie??
Po ciąży musiałam obciąć włosy bo mi makabrycznie wypadały i zrobiłam to maszynką. Teraz mam do łopatek, ale kręcone. Spinam klamrą i tak lubię.
Ja najkrocej bylam obcieta na bombke - i dzis znow mysle by sie tak nie obciac ![]()
Ja mialam długie wlosy za poślady - tak do końca liceum, potem ścielam do połowy plecow, nastepnie do ramion długo się ścinałam a teraz scinam sie tak do kości szczęki
i chyba krocej sie nie dam ![]()
to ja Wam powiem, że na zapałkę ścięłam się dwa dni przed studniówką ![]()
i nie ukrywam, że bardzo się sobie podobałam
super fryzurka!
a jak sie podobało to rodzicom
?
Tata mnie strzygł maszynką ![]()
Tata mnie strzygł maszynką ![]()
No to sie nazywa odwaga ![]()
UU
zazdroszcze wyrozumiałości taty ![]()
A co na to mama?
odkąd pamiętam noszę długie włosy . Krótkie choć też mi się podobają czułabym się poprostu ... za chudo .
a mama nic... co ma do tego wyrozumiałość ....
przecież nie rzucałam szkoły tydzień przed maturą ![]()
Ma mam aktualnie włosy do ramion. A tak w sumie to przeważnie tak miałam. Czasem trochę dłuższe. :)i
jeszcze ok.2tygodni temu miałam włosy do połowy pleców:) teraz mam sięgające ramion:)
zastanawiam się czy nie wybrać się jeszcze raz do fryzjera by zrobić sobie grzywkę:) coś w stylu Marty Żmudy-Trzebiatowskiej:)
często mam włosy do ramion , ostatnio bob
łatwe do ułożenia
Ja od klasy 2 szkoły podstawowej miałam długie włosy, do pasa, a później do ramion, by można z nich zrobić kucyk, ale do jesieni ur. mam krótkie, na chłopaka.
ja mam chęć na krótkie włosy!
ja mam chęć na krótkie włosy!
wiosna płata nam psikusy, ale jak masz chęć to zaszalej, w końcu raz się żyje, a włosy odrastają!
Tak też zrobię! Choć nie ukrywam , że trochę się obawiam tak radykalnej zmiany!
Tak też zrobię! Choć nie ukrywam , że trochę się obawiam tak radykalnej zmiany!
Po co się bać, hi hi hi - jakby co można kupić świetne czapki!!!
No tak! Juz zapisałam sie do mojej świetnej fryzjerki pod koniec tego tygodnia, zobaczymy co to wyjdzie!
życzę fajnego wyglądu i dobrego humoru, w końcu po to się zmieniamy - dla lepszego samopoczucia ![]()
Dzięki! Fajnie że jesteś na tym forum, bo czasem jak zaglądam pusto nie ma do kogo napisać!
Dzięki! Fajnie że jesteś na tym forum, bo czasem jak zaglądam pusto nie ma do kogo napisać!
i wzajemnie, bo i mnie dopada często syndrom: "samotność w sieci" hi hi hi ![]()
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź