Temat: boczki ;(

Błagaaaam pomóżcie mi co mam zrobić z tymi okropnymi boczkami . juz nie mam do nich sił niby trochę się zmniejszyły po nie jedzeniu słodyczy tłuszczy etc, ale jak się przypatrzę to amm wrażenie ze tylko opadły. Już nie wiem co mam z nimi robić bo jestem szczupła i te cholerne boczki baaaardzo się odznaczaja. Czuje się z nimi bardzo niekomfortowo. Poz tym przeszłam na dietę - zmieniłam tramwaj na wyjście wcześniej i dojście pieszo , biały chleb na chrupki , prawie nie jem słodyczy i moja waga nie drgnęła ani o 0.1 kg ! ;/ Co jest ?

2

Odp: boczki ;(

Może skrętoskłony? Podobno na boczki najskuteczniejsze są skłony na bok z rękami wyciągniętymi w górę, skręty i skrętoskłony.

3

Ja w zeszłym roku ćwiczyłam dzień w dzień rano i wieczorem, stosowałam dietę i przytyłam 1,5kg! Okazało się, że to chora tarczyca tongue
Jeśli chodzi o boczki to też słyszałam o skrętoskłonach, ale nie próbowałam smile

4

a hula hop? testowałyscie?

5

Ja slyszałam, że hulahop pomaga na boczki smile Tylko lepiej kupić dla dorosłych, a nie dziecięce, bo może się okazać za małe. I uważać na to, żeby kręcić raz w jedną, raz w drugą, bo się można asymetrii w talii nabawić tongue

6

Mi kiedyś talię wyszczuplily skłony na boki. Robiłam 50 dziennie z rękami na karku. gdzieś wyczytałam, że to wcale nie pomaga, tylko buduje mięśnie. No cóż, moja talia była po tym ćwiczeniu super. Zakwasy na początku straszne. Aha! Ćwiczenie wykonuje się na klęcząco.