Odp: badania
Chodziło mi o dwie konkretne osoby, z jedną i tak go poznałam. Po prostu są to koleżanki, z którymi nie chciałabym aby się widywał bo czułabym się zazdrosna. Na szczęście żadna w Polsce nie mieszka, więc problem z głowy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chodziło mi o dwie konkretne osoby, z jedną i tak go poznałam. Po prostu są to koleżanki, z którymi nie chciałabym aby się widywał bo czułabym się zazdrosna. Na szczęście żadna w Polsce nie mieszka, więc problem z głowy.
Ale nie wiesz kogo może poznać bez twojej inicjatywy i wiedzy... Takich znajomości obawiałabym się bardziej ![]()
JUż widziałam i też miałam obawy, ale wiesz, chwd tandetnym zdzirom, które mizdrzą się do zajętych - to kobiety, które nie mają godności, a o śmiecie zazdrosna nie będę.
jak facet na poziomie to nawet na taką nie spojrzy - a jak spojrzy, to jemu chwd ![]()
Facet czasem nie wie do samego końca że jest na czyjejś liście. Pochlebstwa łyka jak powietrze i imponuje mu kiedy piękna kobieta bogatego kolegi patrzy na niego z zainteresowaniem.
No cóż... Nic na to ni poradzimy... ![]()
Wrrr... dlaczego to my - myślące inteligentne kobiety musimy dbać o porządek. Taka małpa jedna z drugą się nie upilnuje.
bo one kierują sie instynktem, a my rozumem...
Ha ha, trudno nie przyznać Ci racji.
Tylko że nam czasem rozum przeszkadza np.w spontaniczności...
My często najpierw myślimy zanim coś zrobimy.......
BO inaczej nie potrafimy, bo jesteśmy zbyt odpowiedzialne... A one nie są. Taka jest różnica.
My często najpierw myślimy zanim coś zrobimy.......
Oj, to nie ja. Ja działam na odwrót.
Czyli zaliczasz się do tych działających pod wpływem impulsu jednak?
Tak. zdecydowanie. Potrafię czasem coś przemyśleć zanim zrobię, ale to się tyczy tylko i wyłącznie spraw, które nie wzbudzają we mnie większych emocji.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź