Odp: Jesień-zima 2009
Ja nie lubię futer...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja nie lubię futer...
ja mam starą kamizelkę futrzaną ![]()
lubię ja bo jest naprawdę cieeepła ![]()
A ja lubię futra. Podobają mi się też takie rozciągnięte na podłodze zamiast dywanu.
futra mi osobiscie sie nie podobają, nawet elementy futrzane ![]()
mi też się nie podobają ani futra ani kożuchy.
moja mama twierdzi, że na stare lata zmądrzeję i będę nosić ![]()
To jak odpadają kożuchy i futra, to co nosicie i jakie? Długie, krótkie, puchowe, ortalionowe? Idzie zima i to główny nasz strój.
mam jasny beżowy płaszcz-kurtkę z kapturem obszytym misiem, więc nie muszę nosić czapki ![]()
na następną zimę planuję kupić coś nowego ![]()
a mi się podobają kożuszki - takie za kolanko - modnie szyte, nie umie wklejać zdjeć ... więc nie pokażę,
ortalionowe .... he he he jak chodziłam do podstawówki wtedy był na to szał
też lubię kożuszki- przed/do/za kolanko o fajnym kobiecym kroju
Zdjęcia przez fotosik - nawet nie musisz się tam logować. To bardzo proste, a czasmi łatwiej pokazać niż opisać ![]()
a mi się podobają kożuszki - takie za kolanko - modnie szyte, nie umie wklejać zdjeć ... więc nie pokażę,
ortalionowe .... he he he jak chodziłam do podstawówki wtedy był na to szał
Dziękuję. Tyle wątków, że się gubię. ![]()
jesienią nie, muszę mieć zakryte uszy bom zmarzluch ![]()
ale podobają mi się...
Zupełnie nie dla mnie.
Ale ta kobietka wygląda bardzo efektownie.
Dziękuję. Tyle wątków, że się gubię.
OPCJA szukaj jesti zawsze chętnie pomoże każdemu ![]()
nie cierpię nic na głowie - bo mi się włosy przyklapują
a w takim kapeluszu wyglądałabym śmiesznie
na głowie toleruję jedynie kaptur zimą ![]()
Ja lubię czapki i berety. Cieplej od razu.
a ja jestem niemądra i nie noszę ... bo mi sie wydaje, ze jakoś mi nie czapki i berety nie pasują
Jakbyś łapała zatoki, tak jak ja przy każdym silniejszym wietrze, to nie patrzyłabyś czy pasuje czy nie. Ja mam małą głowę i każdy mi mówi, że mi pasuje wszystko co nałożę.
ale wracając do tematu ... kapelusze strasznie mi się podobają - naprawdę dodają uroku
Tez mi się podobają kapelusze ale ich nie noszę bo wydaje mi się,że śmiesznie w nich wyglądam...
To teraz wyglądałabyś modnie! ![]()
Najnowsza kolekcja jesień-zima 09/10 od Miss Triumph gwarantuje niezwykle modne doznania. Rozpoczynająca sezon Miss Fame, kolejne linie Miss Hippie-Girl, Miss Chill-Out i Miss Late Night, a także nowe kombinacje kolorów w kolekcji bazowej Miss Sexy & Crazy pozwolą prezentować się odważnie i sportowo, romantycznie i zmysłowo albo po prostu sexy.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź