26

Odp: Wakacje - gdzie możemy je spędzić?

He he, trafiłaś jakby podwójnie. Tylko że nie na imprazach, ale taki matoł przychodził się wypłakiwać, że się z żoną rozchodzi przez picie, no i płakali nad przyniesioną przez niego butelczyną. Więc zaszalał raz, potem się męczył, aż w końcu kazał temu ... iśc do szpitala i na odwyk, ale jakoś kolega chyba wolał płakać nadal nad tym, że nie można mieć jednego i drugiego - żony i pijaństwa jednocześnie. A tak się składa, że tam gdzie się wybierałam mam znajomych, którzy ręce kilka razy za daleko wyciągali w moim kierunku, mój facet poznał jednego z tych panów przez telefon, kiedy nie dawał mi spokoju, pisał, dzwonił, więc chłopak by się martwił. W takiej sytuacji - zamartwianie się o dziewczynę plus kolega przy boku płaczący za żoną z butelką wódki w ręku a potem następną  mogłoby się niefajnie skończyć. Powiedział, że nie chce żebym tam jechała, choć zrobię jak będę chciała, a ja uznałam, że gdybym była na jego miejscu oszalałabym gdzyby mi dziewczyna pojechała na trzy tygodnie w pobliże takich ćwoków.

27

Zależy jaka dziewczyna...ale widocznie sama sobie nie ufasz;)

28

Ja bym sie tobą zajął odpowiednio, facet by sie o nic nie musiał martwić wink

29

Oj jakby się dowiedział o tym co się tu dzieje, to już by się martwił smile

30

Oj, za taką propozycję to by się wściekł, a ja musiałabym dać mu słowo, że Was opuszczę... na zawsze, a nie mogę Dziewczyny, dlatego pominę tę wypowiedź Zibbiego milczeniem.
Summerlove, pod tym względem to akurat ufam sobie w 100%, ale oboje jesteśmy o siebie szalenie zazdrośni i nie warto dawać sobie jakichkolwiek powodów. A tamci moi "koledzy" - ja zerwałam z nimi kontakt. Był taki jeden dokuczliwy, puszczał sygnały po nocach... nawet mojemu chłopakowi.

31

Nie opuszczaj nas, bez Ciebie to nie bedzie to samo forum...

32

Już ja ją przekonam żeby tu została wink

33

Ksymena - Ty zawsze.

34

Przecież wiem, że nie zostawiłabyś mnie tu samej...

35

Sama nie będziesz na pewno.

36

Nadciągają męskie posiłki, konkurs się uaktywnił to wiecie, będzie wyścig... A dla mnie lepsza zabawa smile

37

Właśnie czytałem, fajne nagrody:)

38

Tylko skąd co faceci się wezmą? pomyślmy...