Odp: Prorocze Sny:)
A ja właśnie pije sobie piwko... i jem słodkości... mam 25 ++ a moja dieta dużo odbiega od normy... musze to zmienić ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja właśnie pije sobie piwko... i jem słodkości... mam 25 ++ a moja dieta dużo odbiega od normy... musze to zmienić ![]()
człowiek się starzeje od 1 r.ż. ![]()
także nie przesadzajcie z tym wiekiem 25 czy 30 - co za różnica... ja mam 30+ czuję się super, wyglądam spokojnie na 25 i tego się zamierzam trzymać ![]()
Narobiłaś mi ochoty na piwo
Chyba też się zaraz napiję ![]()
A ja nie, bo nie znoszę tego zapachu po prostu - czy jestem dziwna?
Nie jesteś, a przynajmniej mnie to nie dziwi... Ja też samego zapachu piwa nie lubię, więc jak już piję to małe piwo z podwójnym sokiem ![]()
Nie jesteś dziwna, ja też nie lubię tego zapachu. A jak pomyślę o zapachu wódki mam od razu odruch wymiotny i krzywię się bardziej niż pod wpływem myśli o smaku cytryny. Palę nadal, lubię nawet zapach dymka czasami, ale kiedy otworzę paczkę i powącham tytoń robi mi się niedobrze.
Śnił mi się ostatnio sen, którego przesłanie jest dla mnie jasne:
mam odnowić kontakty z ludźmi, którzy byli dla mnie ważni w przeszłości i nie powinnam z tym zwlekać. Zastanawiające jest, że mój związek znów jest w rozsypce, a we śnie chodziło konkretnie o te osoby, z którymi zerwałam kontakt wiążąc się z ostatnim facetem. Czy to nie dziwne?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź