Odp: Jakie wzorki na paznokcie :)?
polecam firmę Konad można zakupić u nich stempelki+ płytki ze wzorkami mam kilka sztuk i jestem z nich mega zadowolona.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
polecam firmę Konad można zakupić u nich stempelki+ płytki ze wzorkami mam kilka sztuk i jestem z nich mega zadowolona.
okropne te niektóre paznokcie, np takie szpony. nie przepadam w ogóle za takim kształtem. a co powiecie o naklejkach z gotowymi wzorami? chciałam wstawić jeden wzorek, który mi się podoba - ale nie mogę , więc przesyłam link http://www.californianails.pl/kolory-paznokci/. interesuje mnie black hearts - co o nim myślicie?
ja nie cierpię współczesnej mody na tipsy - takie wąskie, spiłowane szpony. Wyglądają okropnie, nie wiem, jak w ogóle można sobie coś takiego zrobić i jeszcze za to zapłacić
Ja noszę średniej długości, kwadratowe albo w kształcie migdała i takie według mnie są najładniejsze
naklejki bardzo mnie zainteresowały, lilianka, testowałaś je już?
ano testowałam. byłam sceptycznie nastawiona, że naklejki to slaby interes i jednorazowy zakup a tu prosze - mam je bez zadrasniecia na paznokciach drugi tydzien. wzory ciekawe, zywe kolory. mysle, ze bede czesciej siegac po tego typu rozwiazania ![]()
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź