51

Odp: Kosmetyki do pielęgnacji miejsc intymnych.

a ja tylko pompki wink
Mam białego jelenia, jest dobry bo bezzapachowy smile

Lactacyd stosuję, ale tylko jak coś mi się zaczyna dziać, cena niestety mnie zniechęca do regularnego stosowania...

52

Ja osobiście baaaaaardzo polecam żel INTIMA z biedronki. Wiem , ze może nie brzmi to ciekawie , ale to jest jedyny preparat po którym nic mnie nie piecze .Ma on konsystencję kiślu. Do tego nie jest niczym barwiony i bardzo delikatnie pachnie. Zawiera wyciąg z rumianku jest przebadany przez instytuty zawiera odpowiednir pH i nie podrażnia. I DO TEGO KOSZTUJE 2.99 !! smile)

53

Ja miałam raz z Biedronki, ale był niebieski. Nie miałam żadnych zastrzeżeń.

54

Najlepszy jaki miałam to płyn Joanny z Apteczki Babuni, z korą dębu!!! nie ma lepszego! Miałam już wszystkie możliwe, bo te miejsca mam bardzo wrażliwe... ten się najlepiej sprawdził... któraś z Was też go używa??? tongue

http://www.e-commerce.pl/Joanna-Z-Aptec … 53053.html

55

Tylko i wyłącznie Lactacyd, przynajmniej w moim przypadku.

56

Lactacyd mnie "uczulił", a płynu Joanny używam już od dawna i doskonale działa... Łagodzi podrażnienia i na długo odświeża, co jest dla mnie bardzo ważne.  Do tego ten ziołowo-leśny zapach... super! Koniecznie wypróbuj.

57

Ja używam taki z Ziaji przeciw podrażnieniom smile I jest bardzo dobry. Kiedyś używałam też Lactacyd i też mogę polecić smile

58

Od niepamiętnych czasów jestem wierna Ziaji Intima w wersji konwaliowej.
Teraz jednak mam do wypróbowania hipoalergicznego Białego Jelenia - ciekawa jestem jak się sprawdzi!

59

U mnie na zmianę: Lactacyd i żel z Rossmana Facelle do wrażliwej smile

60

Ja używam tylko Lactacydu, i nie zamieniłabym na żaden inny:)

61

Dziewczyny, mówię Wam spróbujcie Płyn Joanny z Korą dębu!!! Miłość na zawsze!

62

Ja używałam kiedyś Lactacydu, ale jakiś czas temu kupiłam Soraya Lactissima Active i naprawdę jestem zadowolona. Do wrażliwej skóry na podrażnienia jest idealna.

63

używam lactacydu i jest tak dobry, że aż boję się go zmienić na coś innego wink

64

Ziaja. Stoi na półeczce pod prysznicem odkąd pamiętam smile
zdecydowanie punkt obowiązkowy

65

też jestem fanką Ziaji, ale nie mam zastrzeżeń jak na razie do żadnego płynu dostępnego w drogeriach, każdy sprawdza się bardzo dobrze

66

Ziaja, ale te w dużych białych butlach, 500ml, nie pamietam dokładnie nazwy, uzywalam też tych niebieskich ale jakoś nie przypadły mi do gusty, chociaż zapachy były fajne

67

Ja również polecam ZJAJE ma bardzo bogatą ofertę zapachową, a jeśli ktoś nie lubi zapachowych ZIAJA ma również płyny do higieny intymnej bezzapachowe smile

68

A ja używam płynów z Ziaji, łagodzi podrażnienia i jest delikatny smile Myślę, że długo nie zmienię go na inny. Miałam lactacyd ale mnie jakoś nie odpowiadał smile

69

mi lactacyd podrażniał miejsca intymne...

70

jednak najlepiej sprawdza mi się ten z brzozą Joanny... teraz dokupiłam również z babką l. i jak na razie działa super!!!

71

ja używam Lactacydu, moja ginekolog mi poleciał, bo miałam problemy, a teraz jak ręką odjął smile

72

a.filipowska napisał/a:

a ja prawdę powiedziawszy takich nie używam i obym nie musiała wink

Rozumiem że są osoby które nie używają płynów do higieny intymnej, ale stwierdzenie OBYM NIE MUSIAŁA mnie lekko zszokowało, przecież płyn do higieny intymnej to nie płyn przeciwgrzybiczny, czy coś w tym stylu.... W dzisiejszych czasach mamy różne produkty do różnych części ciała... Ja jak najbardziej polecam i namawiam do stosowania płynów do higieny intymnej ponieważ są delikatniejsze od mydeł i nie podrażniają!!!

73

Ja sobie nie wyobrażam aby stosować zwykłe choćby naturalne mydło, od razu miałabym podrażnienia. Laktacyd kupuję jak jest promocja smile. Bejbiuszka, chwali z korą dębu - mnie on totalnie nie odpowiadał. Może ten drugi lepszy ale po co ryzykować. Najczęściej sięgam po jelenia ale niebieskiego. Teraz akurat jeszcze mam hypoalergiczny z flos-lek, dobry, jeśli któraś ma problemy, częste podrażnienia to proponuję wypróbować.

74

Ja musiałam zrezygnować z typowych płynów, choć długo długo stosowałam Ziaje. Potem zaczęłam mieć jakieś dziwne infekcje i lekarz poradził mi szare mydło. Używałam Białego Jelenia, ale potem odkryłam coś jeszcze naturalniejszego - mydło Aleppo! Rewelacja! Myje się nim cała. Infekcje zniknęły! Te mydła są 100 % naturalne, tylko oliwa z oliwek, olej laurowy i minimalny procent wody morskiej.

75

Od długiego czasu używam płynów z Ziaji, dla mnie są idealne. Z resztą mój ginekolog mnie pochwalił za wybór smile